Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Allround verpleegkundige verpleegafdelingen (21-238)

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Allround verpleegkundige verpleegafdelingen.
Hoe ziet een dag als verpleegkundige er bij ons uit? Wij vertellen je er graag meer over!
Vacaturenummer 21-238. Uren in overleg.

Wie ben jij?
Als allround verpleegkundige word je ingezet binnen de verschillende verpleegafdelingen van ons ziekenhuis. Zo krijg je de kans op verschillende afdelingen jezelf te ontwikkelen en verleen je in teamverband, begeleidende en verzorgende werkzaamheden. Daarnaast informeer en adviseer je de patiënt en diens naasten. Je observeert, signaleert en rapporteert over de algemene toestand en bijzonderheden bij de patiënt. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces rondom de toegewezen patiënt. Als verpleegkundige kun je goed omgaan met hectiek en werkdruk en beschik je daarnaast over goede communicatieve vaardigheden.

Na kennismaking met de verschillende afdelingen krijg je de mogelijkheid om door te stromen naar een vaste afdeling waar je jezelf weer verder kan ontwikkelen. Kortom een mooie kans om breed kennis te maken met het vak verpleegkundige om zodoende een goede keus te kunnen maken voor je verdere loopbaan.

Jouw nieuwe werkplek
Als allround verpleegkundige word je binnen de kliniek voornamelijk ingezet op de verpleegafdelingen: Interne Geneeskunde, Oncologie, Neurologie, Chirurgie, Long Geneeskunde, Cardiologie, Orthopedie en Gynaecologie. Het zijn dynamische afdelingen waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben de verpleegkundigen op de afdelingen ook hun aandachtsgebieden en is er veel oog voor scholing.

Wat vragen wij van jou?
  • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundige en BIG geregistreerd;
  • Je hebt een brede interesse en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen het verpleegkundig vakgebied.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als allround verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45 - volgens de CAO Ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt deze voor onbepaalde tijd verlengd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Heb je interesse?
Neem dan contact met ons op en we plannen graag een persoonlijke afspraak met je!

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Flexbureau Spr
+31 475 382 626
spr@lzr.nl