Land van Horne zoekt een

Ambtelijk secretaris ondernemingsraad

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een ervaren en gedreven collega in de functie van 

AMBTELIJK SECRETARIS ONDERNEMINGSRAAD

24 uur gemiddeld per week

Wij bieden een interessante baan waarin je vanuit verschillende invalshoeken de ontwikkelingen en veranderingen in ouderenzorg van binnenuit kunt volgen. Om al die veranderingen in goede banen te leiden is overleg tussen het bestuur van de stichting en de OR nodig. Als ambtelijk secretaris kom je gedurende je werk met medewerkers uit de verschillende lagen van de organisatie in contact. Zo kom je veelvuldig in contact met de OR vertegenwoordigers van de werkvloer tot en met de Raad van Bestuur. Spreekt zo' n baan jou aan? Dan nodigen we je van harte uit te reageren!

Jouw werk
Als ambtelijk secretaris ben je werkzaam op secretarieel, organisatorisch en beleidsondersteunend gebied ten behoeve van de OR. Je bent een constante en belangrijke factor in de OR ten aanzien van de uitvoering van een consistente werking van het medezeggenschapsorgaan van en voor medewerkers van Land van Horne. Secretariële taken zoals het voorbereiden en uitwerken van overleggen en het bewaken van procedures en afspraken zijn op jouw lijf geschreven. Je bent goed in staat verbeterkansen te signaleren en deze over te brengen zowel op de OR leden als op de bestuurder. Verder houd jij je bezig met wetten op het gebied van de WOR, Arbo en CAO en weet jij de inhoud ervan te vertalen naar werkzaamheden van de OR.

Jouw ervaring
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve secretaris met enkele jaren ervaring op dit gebied. Je bent in het bezit van een relevante opleiding bij voorkeur op Hbo-niveau, aangevuld met vakopleidingen ambtelijk secretaris. Kennis van SharePoint en MS-teams is praktisch. Je communiceert helder, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent integer, positief ingesteld en een prettige collega die feedback kan geven en ontvangen. Je kunt zowel zelfstandig werken als in groepsverband opereren. Daarnaast ben je accuraat, opmerkzaam, stressbestendig en representatief.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de intentie tot omzetting naar vast dienstverband. De arbeidsduur bedraagt 24 uur gemiddeld per week. Je werkdagen zijn op dinsdag en donderdag (vergaderingen van de ondernemingsraad). Overige dag(en) worden in overleg ingepland. Het salaris wordt ontleend aan FWG-functiegroep 45 VVT. Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Land van Horne kent hiernaast nog een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket en goede opleidingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Marloes Geraedts, Bestuurssecretaris via T. 088 987 83 60.