Regionaal Autisme Centrum zoekt een

Ambulant Autismebegeleider A of B regio Noord en Midden Limburg

Dienstverband

Minimaal 18 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Helmond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Jij bent authentiek, daadkrachtig, inspirerend en klaar voor een volgende stap?

Kom dan bij ons werken als:

Ambulant Autismebegeleider A of B regio Noord en Midden Limburg

Wat wij doen:
Het Regionaal Autisme Centrum is gespecialiseerd in hulpverlening aan mensen met autisme. Een compleet pakket aan zorg, want we bieden ondersteuning op alle fases in het leven.
Van jong tot oud…Wij bieden professionele behandeling en begeleiding op maat aan. We zijn actief in de regio Zuidoost-Brabant, Noordoost-Brabant, Noord en Midden-Limburg en hebben verschillende expertises in huis: psychiaters, orthopedagogen, GZ-psychologen, ontwikkelingspsychologen, onderwijskundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, praktisch pedagogische gezinsbegeleiders, maatschappelijk werkers en jobcoaches.

Jouw belangrijkste werkzaamheden:
De vraag naar ambulante autisme begeleiding blijft groeien. We zijn dan ook op zoek naar enthousiaste en betrokken collega’s die kennis en ervaring hebben als autisme begeleider.

We krijgen diverse ondersteuningsvragen uit Noord en Midden Limburg.

Dit zijn vooral vragen waarbij de cliënt ondersteuning wil na school en/of werk, in de late middag en vroege avond. Tevens kun je gaan werken in de wooninitiatieven in de regio.

Onze nieuwe collega’s zijn dan ook flexibel inzetbaar en vinden het een passievolle uitdaging om de (sociale) redzaamheid van cliënten te vergroten.

Wij vragen:
• Een enthousiaste Autismebegeleider met een relevante opleiding op MBO 4 of HBO niveau.
• Ervaring in individuele ambulante begeleiding voor jeugd en/of volwassenen.
• Ervaring in en/of sterke affiniteit met het ondersteunen en begeleiden van mensen met autisme.
• Ervaring in het opstellen van zorgplannen.

Wij bieden:
Een afwisselende en zelfstandige baan binnen een informele organisatie. We hebben verschillende expertises in huis en zijn een organisatie die openstaat voor ontwikkelingen en innovatie. Zo krijg je als medewerker beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget. Ook bieden we intervisiegroepen om je SKJ registratie op orde te houden.

Werk je graag zelfstandig binnen een regioteam… Dan zijn wij op zoek naar jou!

De vacature geldt in eerste instantie voor een periode van 1 jaar, met de intentie voor een dienstverband voor onbepaalde tijd.

De functie Autismebegeleider A is ingedeeld in GGZ cao FWG 40, de functie Autismebegeleider B is ingedeeld in GGZ cao FWG 45. Inschaling vindt plaats o.b.v. opleiding, ervaring en competenties.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief met je curriculum vitae per mail: personeelszaken@regionaalautismecentrum.nl
Voor meer informatie neem je contact op met het Regionaal Autisme Centrum en vraag naar Ine Knuever, regiomanager Noord en Midden Limburg: 0492-792979