PSW zoekt een

Ambulant Begeleider B regio Roermond

Dienstverband

16 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Werken in de ambulante zorg is uitdagend, soms spannend, maar vooral heel erg boeiend. Wil jij meehelpen de zorg en ondersteuning in deze regio toekomstbestendig te organiseren?

PSW Junior is voor de regio Roermond voor gemiddeld 16-28 uur per week op zoek naar een:

Ambulant Begeleider B

Wat ga je doen?

PSW Junior biedt begeleiding en zorg aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand, autisme, licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Als begeleider weet jij op een natuurlijke manier aansluiting te vinden bij de kinderen en creëer je een veilige omgeving waarin je de ontwikkeling van het kind stimuleert. Natuurlijk neem jij hier de betrokken ouders in mee. We bieden niet alleen onze cliënten maar ook onze medewerkers een stevige basis.

Als begeleider B kun je inspelen op uiteenlopende begeleidingsvragen en ondersteun je kinderen, jeugdigen in de thuissituatie, onderwijs en vrije tijd. Jij bent dé professional in je vakgebied. Je bent bekend met vele zorgvormen, diverse problematieken die spelen bij de cliënt en methodieken. Je weet bijvoorbeeld hoe een beeldvormingsperiode er uit ziet en wat hierin nodig is. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het ondersteuningsplan. Jij weet op een natuurlijke manier aansluiting te vinden bij de cliënt en stimuleert de ontwikkeling. Natuurlijk neem je ook hier de betrokkenen in mee. Meer informatie over de sector PSW Junior is hier te vinden.

Wat hebben we te bieden?
 • Goede werksfeer en fijne collega's.
 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen, je kunt onder andere gebruik maken van onze digitale leeromgeving Goodhabitz.
 • Werkuren worden in overleg bepaald.
 • 14,4 stichtingsuren bovenop je verlof op basis van een fulltime dienstverband.
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling. extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
 • We bieden je een contract dat bij jou aansluit, een contract met flexibele uren of met vaste uren, wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden. In ieder geval kom je bij ons direct in vaste dienst.
 • De functie begeleider B is ingedeeld in FWG 40 volgende de CAO Gehandicaptenzorg.
Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4.
 • Je bent in staat mee te denken in het neerzetten van deze functie binnen de organisatie.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met een van de doelgroepen.
 • Je bent instaat om zelfstandig te werken en pakt proactief de benodigde zaken op. Je kan daarin hoofd- en bijzaken scheiden.
 • Bereidheid om ook in het weekenden/of avonduren te werken.
Meer informatie of direct solliciteren?
Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Laat dan je CV en motivatie achter via de solliciteren knop bij deze vacature. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Thamara Winters, regioleider Junior&Thuis via t.winters@psw.nl of 06-51134914.

Woon je in België?

Beschik je over een van de volgende diploma's TSO: Gezondheids- en welzijnswetenschappen of Jeugd- en gehandicaptenzorg? Ook dan kun je bij ons solliciteren! Wil je eerst meer informatie over wat werken in Nederland voor jouw persoonlijke situatie betekent? Kijk dan eens op de website van de Rijksoverheid.

De eerste gesprekken plannen we in onderling overleg.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.