Talent zoekt een

Ambulant Begeleider C

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Gronsveld

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk

Als ambulant begeleider stel je samen met de betrokkenen een plan van aanpak op. Dit plan van aanpak is gebaseerd op de hulpvragen en de daaraan gekoppelde doelen, waaraan gewerkt gaat worden tijdens de begeleiding.

Functie omschrijving

  • Begeleiding en ondersteuning bieden aan jeugdigen,  gezinnen en (jong)volwassenen op het gebied van persoonlijke verzorging, ADL, opvoedingvragen, dagbesteding en vrijetijdsbesteding.
  • Contacten onderhouden met ouders, interne en externe disciplines.
  • Het opstellen, uitvoeren, evalueren, bespreken en bijstellen van de begeleidingsplannen van de Talenten.

TALENT biedt oplossingsgerichte zorg en heeft de visie dat iedereen de veerkracht bezit om waardevol deel te nemen in onze samenleving.

Onze missie is om vanuit authenticiteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen kwalitatief goede zorg en begeleiding te leveren. Waarbij vakmanschap, het ‘gewoon doen’ vanuit passie en plezier de grondhouding is.

TALENT biedt zorg aan jeugdigen en (jong)volwassenen in verschillende regio’s in Zuid-Limburg en Midden-Limburg.

Binnen de regio Parkstad, Westelijke Mijnstreek & Maastricht zijn we op zoek naar een ambulant begeleider C die ons zelf oplossende team kan komen versterken. Wij zijn op zoek naar mensen die hun talent willen inzetten voor anderen. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in hun leven te staan. Je bent iemand die van aanpakken weet, actuele kennis heeft op het gebied van ambulante jeugdzorg en die vanuit de oplossingsgerichte methodiek zich focust op de talenten, kansen en mogelijkheden van jeugdigen en hun gezinnen. Je hebt oog voor eigen regie en bevorderen van de zelfredzaamheid. Je bent iemand die zich comfortabel voelt om zelfstandig onderweg te zijn en weet ook je team op te zoeken wanneer dit nodig is om expertise te delen. En natuurlijk ook om succeservaringen te delen en omdat je graag onderdeel bent van het team!  

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk.

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Solliciteer! Mail je CV en motivatie peno@talentonline.nl