Care+ zoekt een

Ambulant begeleider (sociaal pedagogisch medewerker)

Dienstverband

20-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Roggel Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

Ben jij onze nieuwe collega die ervoor wilt gaan? Die het als een uitdaging ziet om de mensen die bij Care+ komen op meerdere leefgebieden te ondersteunen en mee te laten doen in de maatschappij? Hou je van eigen verantwoordelijkheid, je ontwikkelen en werken in een klein, hecht team? Reageer dan snel!

Over Care+ Wij zijn een relatief jonge en innovatieve stichting met gedreven medewerkers. We zijn transparant in wat we doen en kijken over onze eigen grenzen. We bieden begeleiding vanuit ons DNA en daar zijn we trots op.

Care+ in 2020

o Wij begeleiden jongeren en volwassenen met een psychische kwetsbaarheid en/of een (licht) verstandelijke beperking, die het even niet zelfstandig redden.

o Care+ is een jonge, professionele stichting met als werkgebied Noord- en Midden- Limburg.

o Wij begeleiden ongeveer 115 mensen vanuit thuis, vanuit de zeven kleinschalige locaties met 24-uurs begeleiding of vanuit onze dagbesteding in Nunhem.

o De begeleiding bieden wij vanuit de Wmo, de Jeugdwet en vanuit de Wlz.

o Bij ons werken ongeveer 75 enthousiaste professionals.

o Care+ werkt graag samen met collega’s, gemeenten, buurtpartners en ondernemers om gezamenlijk een positieve bijdrage te leveren in de wijk en aan de samenleving.

Waar staan we voor?

Care+ staat voor een veilige samenleving waarin iedereen, ook wanneer je een psychische of licht verstandelijke kwetsbaarheid hebt, zelfstandig en actief mee kan doen. Hierin bieden wij de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en je gezond te voelen. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen en gaan verbindingen aan met organisaties die met ons een positieve bijdrage aan de samenleving willen leveren.

Waar gaan we voor?

Wij gaan we voor de +! We richten ons op een optimale ontwikkeling naar een zelfstandig en actief leven. Wij werken vanuit kracht aan psychische gezondheid, ontwikkelen talenten en zorgen ervoor dat mensen naar eigen kunnen meedoen in onze samenleving. Bij Care+ voel je je welkom. Wij luisteren en maken impact door aan te sluiten bij ieders behoefte.

Wij creëren een veilige omgeving, waar fouten maken mag en waarin onze professionals motiveren en vertrouwen uitstralen. Wij omarmen innovatieve ideeën waarmee we betere en betaalbare zorg organiseren. Dit doen we met flair, plezier en lef. Om dit alles waar te maken, zijn we samenwerkingsgericht, leren wij van elkaar en reflecteren wij op ons handelen.

Functieomschrijving

Jij begrijpt de leefwereld van de mensen die bij Care+ komen. Nu al wil jij aan de slag om de zelfredzaamheid van deze doelgroep te vergroten. Dit doe jij door samen doelen te omschrijven en vervolgens te realiseren. Je houdt van aanpakken en ziet creatieve oplossingen. Je bent sociaal, hebt tact en kunt goed luisteren. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig werken leuk vindt, je beschikt over goede zelfreflectie en dat je jezelf continu wilt blijven ontwikkelen. Professionaliteit en plezier hebben in je werk vind je net als wij belangrijk!

Wat houdt je werk verder in?

 • Je begeleidt en verzorgt de mensen die bij Care+ komen in hun eigen leefomgeving;

• Je bevordert een goede leefsituatie;

• Je stimuleert en motiveert de mensen bij Care+ komen tot een zinvolle dag invulling;

• Je voert motiverende gesprekken, stelt gezamenlijk doelen op en bied hier begeleiding bij;

• Je brengt mogelijkheden in de wijk in kaart en stimuleert de mensen die wij begeleiden hieraan deel te nemen;

• Je vertaalt de hulpvraag, behoefte en mogelijkheden van onze mensen in een zorgplan;

• Tot slot voer je ondersteunende werkzaamheden uit.

Wij vragen

Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau; Je bent een professionele en enthousiaste ambassadeur voor Care+ en onze werkwijze; Je hebt relevante werkervaring en/of opleiding in de hulpverlening/zorg; Je hebt passie voor het vak en kan zelfstandig werken; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden; Je bent assertief en beschikt over een flexibele houding.

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het hebben van een rijbewijs is een vereiste.

Dit bieden wij

Een contract voor bepaalde tijd. Doordat je aansluit bij het patroon van de mensen die wij begeleiden werk je flexibel overdag, in de avonduren en de weekenden. We bieden een contract van 20 tot 24 uur, overleg hierover is mogelijk. Naast dat wij je in je ontwikkeling stimuleren, is de salaris inschaling conform de CAO sociaal werk en word je ingedeeld in schaal 6. Ook hanteren we een Individueel Keuze Budget.

Reageer snel!

Enthousiast? En denk jij dat je degene bent waar wij ook enthousiast van worden? Stuur dan nu, uiterlijk voor 14 mei, je motivatie en CV op naar sollicitatie@care-plus.nl. Wil je liever eerst meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met HR professional Bram Geraedts via 06-12314864. Verder kun je via de mail je vragen stellen; sollicitatie@care-plus.nl.