Incluzio Uitvoering zoekt een

Ambulant begeleider Zuid-Limburg

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Sociaal Werk

Functieomschrijving

 

Als Ambulant Begeleider bij Incluzio Uitvoering Zuid is jouw werk divers. Jij biedt begeleiding op verschillende leefgebieden, namelijk: wonen, zorg, financiën, sociaal netwerk en vrijetijdsbesteding.

 

Is er een nieuwe cliënt? Dan voer jij het intakegesprek, onderzoek je de hulpvraag en stel je het zorgplan op. Jij gaat zorgen dat ze weer ‘zelfredzaam’ worden. Dit doe je vrij zelfstandig want je krijgt jouw eigen caseload van cliënten die je begeleid. De doelgroep waar je mee werkt zijn jong volwassenen en volwassenen. De begeleiding die je biedt zijn variërend over verschillende leefgebieden waardoor jij de kans krijgt je in de breedte te ontwikkelen. Je legt structureel huisbezoeken af bij jouw cliënten en ondersteunt ze op basis van het zorgplan. Je voert de regie over de hulpverlening, evalueert met de zorg en cliënt en houdt altijd het einddoel voor ogen. Waar nodig betrek je eventueel partner zorginstellingen. Alles om ervoor te zorgen dat jouw cliënt wordt versterkt in zijn netwerk én eigen kracht!

 

Incluzio Uitvoering Zuid is actief in heel Limburg en Noord-Brabant. Wij onderscheiden ons door weinig uitsluitingscriteria, wat betekent dat we alle begeleidingsvraagstukken oppakken. Dit zorgt ervoor dat je variërende werkzaamheden hebt in de begeleiding die je biedt. Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid en de flexibiliteit om samen jouw eigen agenda te bepalen. Je komt te werken in Team Zuid Limburg waar je samen met je collega’s actief bent in Maastricht en omgeving. We hebben teamoverleg en intervisie om jou te ondersteunen en te zorgen dat je blijft leren, ontwikkelen en groeien. Heb je goede ideeën om onze hulpverlening te verbeteren? Dat stellen wij op prijs want we innoveren graag als dat kan.


 

Wat je krijgt

 

  • Salaris in schaal 8, CAO Sociaal Werk (€2811,- en maximaal 4006,- bruto per maand), inschaling geschied aan de hand van werkervaring;
  • Een contract voor 32 uur per week;
  • Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
  • Een kilometervergoeding van €0,25 cent per kilometer.


 

Wie je bent

 

  • Jij kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Je bent toegankelijk voor veel mensen en in staat om altijd het einddoel voor ogen te houden. Verder beschik jij over: Een relevant afgeronde HBO diploma;
  • Ervaring met begeleiden van cliënten;
  • Bekendheid met psychische problematiek;
  • creativiteit en weet je mensen met een complexe vraag te motiveren;
  • Ervaring met de sociale kaart is een pré;
  • Een rijbewijs en eigen vervoer.Wij zijn Incluzio Uitvoering Zuid en wie ben jij?

Ben je enthousiast over de vacature solliciteer dan direct! Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Amal el Hachmioui per whatsapp of telefoon op nummer: 06-38659827.