Zorggroep Triade zoekt een

Ambulant begeleiders

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Zorggroep Triade is een WTZi, ISO-9001 gecertificeerde zorgaanbieder, gespecialiseerd in het verlenen van (ambulante) begeleiding aan mensen met een beperking (verstandelijk en/of psychiatrisch) en mensen met een psychosociaal- en/of verslavingsprobleem. Zorggroep Triade biedt forensische ambulante begeleiding en is hiervoor gecontracteerd door het ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarnaast bieden wij in het kader van WMO ondersteuning in alle Zuid-Limburgse gemeenten. In Midden-Limburg zijn we actief tot en met Roermond.

Daarnaast biedt Zorggroep Triade re-integratie “werkfit maken” dienstverlening aan, in opdracht van het UWV.

Zorggroep Triade wil met haar dienstverlening inspelen op de vraag van cliënten om een eigen (zelfstandig) leven te leiden in een zo optimaal mogelijke harmonie met de eigen directe leefomgeving.

Triade STAND-by! is een dochteronderneming van Zorggroep Triade en lid van de coöperatie Heerlen STAND-by!

EXTERNE VACATURES:
Triade STAND-by! is per direct op zoek naar

▪ Ambulant begeleider/ster 36 uur (werkgebied gemeente Heerlen) &
▪ Ambulant begeleider/ster 28 uur (werkgebied gemeente Heerlen)

Functie – omschrijving: 
Het doel van de functie is het op verantwoorde wijze uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot individuele begeleiding van cliënten. De ondersteuning en begeleiding is gericht op een optimale ontplooiing van de burger, waarbij we insteken op minimale afhankelijkheid en maximale zelfstandigheid. De taakinhoud van de functie van begeleider kan aanzienlijk verschillen. Het accent van de functie verschilt naar de aard van de ondersteuningsvraag van de cliënt en naar de aard van de woon- , werk, onderwijs- of dagbestedingssituatie. Soms ligt de nadruk op ondersteuning bij ontwikkeling, training of opvoeding, dan weer op ondersteuning van de cliënt in de woon- , leef- , of werksituatie. Steeds geldt dat er gewerkt wordt met respect voor de autonomie en keuzevrijheid van de cliënt.

Wij zoeken iemand
• Met kennis en praktijkervaring m.b.t. de sociale kaart;
• Binnen de sector minimaal 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring;
• Met tenminste een afgeronde HBO gerichte vakopleiding, (bijvoorbeeld: Social Work);
• Met kennis en praktijkervaring op het gebied van licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische ziektebeelden is een pré;
• Die in staat is zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren en beslissingen kan en durft te nemen. Combineert hierbij het beheersen van risicovol gedrag met het ondersteunen van gedragsverandering;
• Die zelfreflectie heeft en handelt op basis van gedeelde normen, ethische standaarden en gezamenlijke professionele verantwoordelijkheid en in een team kan samenwerken en hierbij ongevraagd feedback geeft en kan ontvangen;
• Die structuur kan bieden en empathisch vermogen bezit;
• Die creatief is, kan relativeren en mentaal stabiel blijft handelen tijdens spanningsvolle situaties;
• Die beschikt over goede communicatieve eigenschappen;
• Beschikt over een geldig rijbewijs B.

Wij bieden:
Een baan voor 28 of 36 uur per week in een prettige werkomgeving in een dynamische en ondernemende organisatie. Daarnaast bieden wij, ter facilitaire ondersteuning van de werkzaamheden, een bedrijfsauto, laptop en smartphone van de organisatie aan.

Werktijden: 
De werktijden worden in overleg vastgesteld. Salaris Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Inschaling zal afhankelijk van opleiding en ervaring plaatsvinden in FWG 45.

Sluitingsdatum:
Sluitingsdatum 19-11-2020 De gesprekken zullen plaatsvinden in week 47 - 48

Sollicitaties:
Heer B. Evers, Manager (Forensische) Zorg
Telefonisch bereikbaar: 045-8200400
E-mail: info@zgtriade.nl

Uw sollicitatiebrief met CV kunt u richten aan: Zorggroep Triade T.a.v. heer B. Evers Postbus 55 6440 AB BRUNSSUM Of per e-mail: info@zgtriade.nl.