Mutsaersstichting zoekt een

Ambulant (Gezins-)behandelaar (regio Midden-Limburg)

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

Ambulant (Gezins-)behandelaar (regio Midden-Limburg)

24-36 uren per week


Als Ambulant (Gezins-)behandelaar werk je vanuit een passie voor kinderen en jeugdigen en geloof je in de kracht van de samenwerking tussen kind, ouders en professionals. Jij gaat voor inzicht voor ouders en toekomstkansen voor kinderen. Deze functie is gericht op kinderen (en hun gezin) van elke leeftijd die meerdere, complexe problemen hebben en veelal moeilijk toegankelijk zijn voor hulpverleners.

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten. We stimuleren lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling door je gebruik te laten maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden. 

Wat houdt de functie in?
Als ambulant (gezins-)behandelaar voer je zelfstandig behandelingen uit, waarbij het ook voorkomt dat je betrokken bent vanaf het moment van de intake. Daarnaast draag je zorg voor rapportage en verslaglegging over de voortgang van de behandeling. Je bent inzetbaar binnen diverse zorgprogramma’s en vormt een onderdeel van een (multidisciplinair) team waarbij je ook met collega’s gerichte afstemming kunt hebben en intervisie. Je behandelt intensief kinderen en jeugdigen en hun cliëntsysteem. De behandeling is gericht op het in relatief korte tijd komen tot een gedragsverandering binnen het cliëntsysteem. Vanuit meerzijdige partijdigheid probeer je de opstelling van ieder gezinslid te begrijpen en erkenning te geven aan ieders behoeften en hulpvragen. Hierbij is het van belang oog te hebben voor de veiligheid in het gezin.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en oplossingsgerichte collega die ons team komt versterken!

Het is van belang dat je een sterke persoonlijkheid bent en een relevante HBO opleiding hebt afgerond. Je beschikt over kennis van de ontwikkelingsgang van een gezin, kent relevante hulpverleningstheorieën en –methodieken en je bent op de hoogte van de sociale kaart. Je hebt ervaring in het werken met de doelgroep van 0-18 jarigen. Als Ambulant (gezins-)behandelaar doe je je werk op meerdere plekken, waaronder individueel, bij de gezinnen thuis en/of in groepsverband. Dit vraagt om flexibiliteit betreffende werktijden en locaties. Je bent communicatief, autonoom en je hebt lef en doorzettingsvermogen. Ook ben je samenwerkingsgericht in en om het systeem, pro-actief (in- en extern), ondernemend, doel- en resultaatgericht. Je bent in staat je flexibel en innovatief op te stellen met betrekking tot de ontwikkelingen die binnen de zorg plaatsvinden.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een geldige SKJ-registratie.

 

Wat kun je van ons verwachten?
Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. 

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 50. 

Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. 

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Kevin Verstappen, regioverantwoordelijke Midden
(06-82253373) of met Michelle Tetz, M&O adviseur (0613746181).

Direct solliciteren? Stuur jouw sollicitatie naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl, onder vermelding van vacaturenummer 23-06.