Pactum zoekt een

Ambulant Gezinsbehandelaar Complexe Scheidingen – 24-36 uur - Limburg

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Horn

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Jeugdzorg

Pactum is op zoek naar een Ambulant Gezinsbehandelaar Complexe Scheidingen voor 24-36 uur per week op hun locatie in Horn. De ideale kandidaat heeft ervaring met systemisch werken en een oplossingsgerichte begeleidingsstijl. Je zult werken in een team met veel expertise en je zult vooral in de thuissituatie met gezinnen van kinderen en jongeren in het werkgebied Midden-Limburg werken. Als jij stevig in je schoenen staat, ervaring hebt met meervoudige betrokkenheid en conflictsituaties, stressbestendig en empathisch bent, dan ben jij degene die wij zoeken! De functie wordt beloond met een maximaal salaris van €4.605,45 bij een voltijds dienstverband van 36 uur per week, plus vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

 

Pactum zoekt een
Ambulant Gezinsbehandelaar Complexe Scheidingen (JZW-A & B)| 24-36 uur per week
Voor onze Locatie in Horn
 

"De ouders van Benthe (9) en Kasper (12) zijn drie jaar geleden gescheiden. Deze scheiding is niet soepel verlopen en door strijd en aanhoudende ernstige conflicten, tussen beide ouders, is het belang van de kinderen uit het oog verloren, evenals het wederzijdse belang. De kinderen reageren hier verschillend op, wat de meningsverschillen tussen ouders nog groter maakt. Benthe en Kasper hebben behoefte aan regelmaat en stabiliteit. Op dit moment ervaren zij veel boosheid, angst, verdriet en het gevoel partij te moeten kiezen."
 
Hoe ziet je werk eruit


Vanwege groei in de organisatie zoeken wij nieuw talent dat ons team komt versterken. Sta jij stevig in jouw schoenen, ga jij een confrontatie niet uit de weg? Heb jij ervaring met systemisch werken en geloof jij in maatwerk? Heb je een nieuwsgierige en oplossingsgerichte begeleidingsstijl? Dan ben jij degene die wij zoeken voor de functie van Ambulant Gezinsbehandelaar Complexe Scheidingen. Je komt te werken in een team met veel expertise.

Als Ambulant Gezinsbehandelaar werk je met name in de thuissituatie met de gezinnen van kinderen en jongeren in ons werkgebied Midden-Limburg. Je standplaats is Horn. Binnen deze gezinnen word je ingezet voor het kind en/of ouders met o.a. complexe systeemproblematieken of complexe (v)echtscheidingsproblematieken. Jij zoekt welke behoefte de ouders en kinderen hebben. De begeleiding pas je hierop aan. De (vaak) complexe gezinssituaties vragen om een objectieve blik en empathisch vermogen.

Ons team bestaat uit ervaren professionals. Een team waarin we vanuit een solistische functie elkaar weten te vinden en werken vanuit een oplossingsgerichte visie. Je werkt in nauwe samenwerking met collega's en ketenpartners aan een gezinsgerichte behandeling. Dit doe je met een gespecialiseerd team van Jeugdzorgwerkers, Therapeuten en Gedragswetenschappers.

 

Jouw persoonlijkheid
Jij staat in verbinding met de ouders en maakt keuzes met het liefhebbende ouderhart. Je gaat goed om met weerstand, meervoudige betrokkenheid en conflictsituaties. Je bent stressbestendig, analytisch sterk en kan jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Je bent empathisch en zakelijk. Tenslotte kun je goed samenwerken met je collega's en sta je open voor feedback. Mensen die hier met aandacht en liefde naar kunnen kijken (en vol blijven houden), zijn van harte welkom! Nieuwsgierig zijn wij naar jouw zorgvisie en hoe jij invulling aan deze functie wil geven? Daarnaast doen wij graag een beroep op jouw creativiteit, ervaring en expertise.

 

Jouw kennis en ervaring

  • Je beschikt over een afgeronde relevante Hbo-opleiding met uitstroomprofiel jeugdzorgwerker. Bijv.: Maatschappelijk Werk, Psychiatrisch Verpleegkundige, Creatieve Therapie, Toegepaste Psychologie of Pedagogiek;
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring met gezinnen in een ambulante functie;
  • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister SKJ;
  • Bij een Psychiatrisch Verpleegkundige diploma beschik je over een geldige BIG-Registratie;
  • Je bent flexibel inzetbaar, indien nodig;
  • Je hebt affiniteit met een solistische functie binnen teamverband;
  • Je bezit goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en beschikt over een auto.

Wat wij bieden
Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Stichting Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. De functie van Jeugdzorgwerker B is ingeschaald in schaal 9 (max. € 4.207,88) en de functie van Jeugdzorgwerker A is ingeschaald in 10 (max. €4.605,45) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Meer informatie en solliciteren
Ben jij die professional met visie en persoonlijkheid? Dan horen we graag van je. Je kunt solliciteren middels onderstaande solliciteer button. De gesprekken zullen, in afstemming, online of fysiek plaatsvinden op de locatie in Horn, we vragen je om hier rekening mee te houden. Deze vacature heeft géén sluitingsdatum, zodra we de beste kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature.

 

Achtergrondinformatie

Per 1 januari 2022 zijn Bijzonder Jeugdwerk (Deurne, oud Vreekwijk), Rubicon-Jeugdzorg (Horn) en Pactum (Zetten) overgegaan in stichting Pactum. Je zult dus in dienst komen bij Stichting Pactum. We maken, tezamen met Centiv, Vincent van Gogh en De Rooyse Wissel, deel uit van VIGO.

 

Meer weten?
Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Danny Hommen – RVE-Manager – via T: 0475 – 58 84 00 of E: dannyhommen@vigogroep.nl. Wil je informatie over de procedure dan kun je contact opnemen met afdeling recruitment via werkenbijpactum@vigogroep.nl