XONAR zoekt een

Ambulant hulpverlener Jens

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Jeugdzorg
Ben jij een ervaren ambulant hulpverlener met de ambitie om te pionieren in Parkstad?

In de functie van Ambulant Hulpverlener ben je specifiek bezig met vraagstukken die spelen in gezinnen in het werkgebied van JENS (Heerlen, Landgraaf, Voerendaal). Samen met het gezin maak je een multidisciplinair plan van aanpak en voer je dit uit. Door jouw pedagogische kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij de kinderen/jongeren (0 tot 18 jaar), het gezin en het systeem te versterken en resultaten te boeken. Er wordt van jou een flexibele en proactieve houding gevraagd omdat JENS nog een jonge coöperatie is waarbij verschillende organisaties samen het verschil willen maken. In deze functie wordt om een systemische inzet gevraagd.

De functie van ambulant hulpverlener is grotendeels solistisch. Dit betekent dat je zelfstandig te werk gaat en veel alleen op pad bent maar het betekent ook dat je collega's weet te vinden om te kunnen sparren over casuïstiek en een luisterend ook kunt bieden als dit nodig is. Naast de regiocoördinator zijn er gedragswetenschappers die op inhoudelijk vlak mee kunnen denken en je kunnen coachen en adviseren. Door overleggen in teamvorm, intervisiesessies, teamuitjes, en één-op-één gesprekken met collega's heerst er, ondanks de solistische aard van de functie, toch echt een teamgevoel!

Functie-eisen
Jij hebt:
  • Een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau;
  • Een rijbewijs en auto tot je beschikking;
  • SKJ-registratie.
We hebben aandacht voor jouw werkgeluk, waarbij je naast fijne collega's en een prettige werksfeer, mag rekenen op ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Kom werken bij XONAR! De voordelen op een rijtje:
  • Goed salaris: schaal 9 cao Jeugdzorg;
  • Budget voor teamactiviteiten;
  • 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenregeling;
  • Tegemoetkoming in de zorgkosten;
  • Uitgebreid aanbod bedrijfsfitness en een fietsplan;
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
In eerste instantie krijg je een contract voor de duur van één jaar. Onze intentie is om na één jaar jouw contract om te zetten naar een vast contract. Het aantal uren is bespreekbaar. Je werkomgeving is binnen de Regio Parkstad.

Heb je interesse in deze uitdagende en afwisselende functie?

Let op! De vacature kent geen sluitingstermijn, zodra we elkaar gevonden hebben en de match gemaakt is, sluiten we hem.

Voor vragen kan je terecht bij onze recruiter Kitty op het nummer 06-12580821.
  • Acquisitie is niet gewenst.