Pactum zoekt een

Ambulant Jeugd- en Gezinsbehandelaar - Horn (24-36 uur)

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Jeugdzorg

Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken. Dan is Stichting Pactum er.

Wij helpen kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten. Als het kan doen we dit bij de jongere of het kind thuis of in onze dagbehandeling. En als dat voor kortere of langere tijd niet lukt, zoeken we naar een passend thuis binnen onze pleegzorg of in één van onze huizen. Zodat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving. www.pactum.org

Pactum zoekt een
Ambulant Jeugd- en Gezinsbehandelaar |  24-36 uur per week
Voor onze Locatie in Horn

Waar kom je werken
Per 1 januari 2022 zijn Bijzonder Jeugdwerk (Deurne), Rubicon-Jeugdzorg (Horn) en Pactum (Zetten) overgegaan in stichting Pactum. Je zult dus in dienst komen bij Stichting Pactum, maar je zult ingezet worden in regio Midden-Limburg (Horn). We maken, tezamen met Centiv, Vincent van Gogh en De Rooyse Wissel, deel uit van VIGO.

Hoe ziet je werk eruit
Vanwege groei in de organisatie zoeken wij nieuw talent dat ons team komt versterken. Sta jij stevig in jouw schoenen, ga jij een confrontatie niet uit de weg? Heb jij ervaring met systemisch werken en geloof jij in maatwerk? Heb je een nieuwsgierige en oplossingsgerichte begeleidingsstijl? Dan ben jij degene die wij zoeken voor de functie van Ambulant Jeugd- en Gezinsbehandelaar. Je komt te werken in een team met veel expertise.

Binnen deze functie werk je met name in de thuissituatie met de gezinnen van kinderen en jongeren in ons werkgebied Midden-Limburg. Je standplaats is Horn. Binnen deze gezinnen wordt je ingezet voor het kind en/of ouders met o.a. complexe systeemproblematieken of complexe (v)echtscheidingsproblematieken. Jij zoekt welke behoefte de ouders en kinderen hebben. De begeleiding pas je hierop aan. De (vaak) complexe gezinssituaties vragen om een objectieve blik en empathisch vermogen.

Ons team bestaat uit ervaren professionals. Een team waarin we vanuit een solistische functie elkaar weten te vinden en werken vanuit een oplossingsgerichte visie. Je werkt in nauwe samenwerking met collega’s en ketenpartners aan een gezinsgerichte behandeling. Dit doe je met een gespecialiseerd team van Jeugdzorgwerkers, therapeuten en gedragswetenschappers.

Jouw persoonlijkheid
We zoeken een leergierige, collegiale, pragmatisch ingestelde collega met affiniteit met de doelgroep die samen met ons wil blijven ontwikkelen. Iemand met een kritische blik op hetgeen we hier doen met z’n allen. Een energiek persoon, die er echt voor wil gaan. Iemand die om kan gaan met jongeren die behoorlijk wat weerstand bieden. Mensen die hier met aandacht en liefde naar kunnen kijken (en vol blijven houden), zijn van harte welkom! Nieuwsgierig zijn wij naar jouw zorgvisie en hoe jij invulling aan deze functie wil geven? Daarnaast doen wij graag een beroep op jouw creativiteit, ervaring en expertise.

Jouw kennis en ervaring

  • Je beschikt over een afgeronde relevante Hbo-opleiding met uitstroomprofiel jeugdzorgwerker. Bijv.: Social Work, Psychiatrisch Verpleegkundige, Creatieve Therapie, Toegepaste Psychologie of Pedagogiek;
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring met gezinnen in een ambulante functie;
  • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister SKJ;
  • Bij een Verpleegkundige diploma beschik je over een geldige BIG-Registratie;
  • Je bent flexibel inzetbaar, indien nodig;
  • Je hebt affiniteit met een solistische functie binnen teamverband;
  • Je bezit goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en beschikt over een auto.

Wat wij bieden
Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Stichting Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. De functie van Jeugdzorgwerker B is ingeschaald in schaal 9 (max. € 4.085,32) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Meer informatie en solliciteren
Ben jij die professional met visie en persoonlijkheid? Dan horen we graag van je. Je kunt solliciteren via solliciteren@bj.nl. De gesprekken zullen, in afstemming, online of fysiek plaatsvinden. Wanneer fysiek dan zal dit gesprek plaatsvinden op de locatie in Horn. Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. We sluiten de vacature op het moment wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor deze positie.

Meer weten?
Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Danny Hommen – RVE-Manager – via T: 0475 – 58 84 00 of E: dannyhommen@vigogroep.nl.

Het opvragen van schriftelijke referenties maken onderdeel uit van de procedure.
Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.