Talent zoekt een

Ambulant begeleider C - Parkstad

Dienstverband

28-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gronsveld

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk

TALENT biedt oplossingsgerichte zorg en heeft de visie dat iedereen de veerkracht bezit om waardevol deel te nemen in onze samenleving.

Onze missie is om vanuit authenticiteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen kwalitatief goede zorg en begeleiding te leveren. Waarbij vakmanschap, het ‘gewoon doen’ vanuit passie en plezier de grondhouding is. TALENT biedt zorg aan jeugdigen en (jong)volwassenen in verschillende regio’s in Zuid-Limburg en Midden-Limburg. Binnen de regio

Talent onderscheidt zich door een oplossingsgericht aanbod. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en minder op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent en zijn/haar omgeving.

Binnen de regio Parkstad zijn we op zoek naar een ambulant begeleider C die ons zelf oplossende team kan komen versterken. Wij zijn op zoek naar mensen die hun talent willen inzetten voor anderen. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in hun leven te staan. Je bent iemand die van aanpakken weet, actuele kennis heeft op het gebied van ambulante jeugdzorg en die vanuit de oplossingsgerichte methodiek zich focust op de talenten, kansen en mogelijkheden van jeugdigen en hun gezinnen. Je hebt oog voor eigen regie en bevorderen van de zelfredzaamheid. Je bent iemand die zich comfortabel voelt om zelfstandig onderweg te zijn en weet ook je team op te zoeken wanneer dit nodig is om expertise te delen. En natuurlijk ook om succeservaringen te delen en omdat je graag onderdeel bent van het team!  

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Beschik jij over:

  • Een energieke, positieve, leergierige en proactieve houding
  • Een goed gevoel voor humor en gezond boerenverstand
  • Een natuurlijke manier van contact maken met jongvolwassenen die een specifieke hulpvraag hebben om het gebied van zelfstandigheid
  • Kennis en vaardigheden van het oplossingsgericht werken
  • Opleidingsniveau HBO of minimaal MBO niveau 4 diploma gerelateerde opleiding
  • SKJ

Wij bieden: 

  • Parttime 28 – 36 uur
  • Een prettige werksfeer
  • Intern scholingsaanbod vanuit onze TALENTacademie
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg – schaal 45

 

Solliciteer! Mail je CV en motivatie naar:  sollicitatie@talentonline.nl