PGZ zoekt een

Ambulant Persoonlijk Begeleider

Dienstverband

24-28 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Boxmeer

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Wij zoeken een enthousiaste Ambulant Persoonlijk Begeleider voor PGZ regio Noord Oost Brabant om deel uit te maken van onze dynamische en groeiende GGZ-organisatie voor 24 tot 28 uur!

 

Wat ga je doen?

Als Ambulant Persoonlijk Begeleider met een grote mate inlevingsvermogen, deskundigheid en respect begeleid jij (jong) volwassenen met een autisme. met bijkomende problematiek. Je geeft sturing en begeleiding aan de cliënt vanuit een vast team van begeleiders. Samen werk je aan de gestelde doelen. Je stimuleert hen om tot groei te komen op verschillende ontwikkelingsgebieden. Je hierbij uit van de eigen kracht van de cliënt en werkt volgens verschillende methodieken. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen, evalueren en bijstellen van begeleidingsplannen en hebt hierover afstemming met alle betrokkenen.

 

Waar ga je werken?
Jij komt te werken in de regio Noord Oost Brabant met als standplaats Boxmeer. Je bent zelfstandig aan het werk maar kan altijd afstemmen en sparren met je collega’s. Jouw werkdagen zijn van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 20:00. Jij biedt begeleiding aan de doelgroep mensen met autisme en daarmee samenhangende GGZ problematiek.

 

Wat bieden wij?

Werken in multidisciplinair en gemotiveerd team waar respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer. Daarnaast bieden wij:

  • Elke dag met plezier naar je werk te gaan.
  • Een salaris van max. € 3.863,- per maand o.b.v. 36 uur per week (cao GGZ, FG 45).
  • Reiskosten € 0,23 netto per km met een max van 50 km enkele reis.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitness-abonnement.
  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden jou volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden aan die aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wie ben jij?

Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor cliënten met autisme. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

  • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding (zoals Social work, SPH, Maatschappelijk werk, Pedagogiek of HBO-V) en je hebt werkervaring binnen de GGZ. Kennis en ervaring binnen het autisme is een pré.
  • Je bent 24 -28 uur beschikbaar voor alle diensten en woonachtig in regio Boxmeer.
  • Je bent in het bezit van een eigen auto.

Hoe is de selectieprocedure?

Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Renée jou om jouw wensen te bespreken. Als het klikt volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Uiteraard ga je ook een dienst meelopen. Vinden we elkaar leuk dan doen we jou een voorstel en maken een arbeidsovereenkomst die je kunt tekenen.

 

Solliciteer direct!
Eerst nog wat vragen of sparren over de functie van Ambulant Persoonlijk Begeleider bij PGZ? Bel recruiter Renée op 0640010309.

Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op www.deleukstezorgbaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.