Rooyse Wissel zoekt een

Ambulant psycholoog

Dienstverband

32 – 36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Blerick

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Het verschil kunnen zien bij cliënten terwijl er geen verschil te zien lijkt

Als ambulant psycholoog voor het onderdeel Ambulant behandelen, locatie Blerick behandel je cliënten die door psychische en psychiatrische problemen strafbaar en risicovol gedrag vertonen en hierdoor in aanraking met justitie (dreigen te) komen. Zij krijgen ambulante behandeling op diverse locaties in Limburg en Brabant. Als psycholoog adviseer je daarnaast collegabehandelaren en teams over de wijze van behandeling en begeleiding.

Je gaat onderdeel uitmaken van een van het team in Blerick. Daarmee val je onder het onderdeel Ambulant Behandelen, dat hulp biedt aan cliënten die door psychische problemen met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. Dat doen we vanuit onze locaties in Blerick, Roermond, Maastricht en Helmond. De hulp is kort als het kan, intensief en langdurig als het nodig is. Behandeling vindt plaats op de poli, online of thuis.

Wat ga je als psycholoog doen?

 • Behandelen van cliënten volgens het behandelplan en deze periodiek evalueren
 • Verrichten van psychologisch onderzoek en deze vertalen naar een methode van aanpak
 • Voorstellen doen tot bijstelling van het behandelplan indien nodig
 • Op verzoek deelnemen aan in- en/of externe werkgroepen en commissies

Wat neem je mee?

 • Afgeronde relevante gedragswetenschappelijke opleiding op academisch niveau, aangevuld met een diagnostische aantekening
 • Ervaring in de (forensisch) psychiatrische hulpverlening
 • Goede sociale- en uitdrukkingsvaardigheden
 • Zelfstandigheid en durf om binnen de kaders besluiten te nemen

Wat bieden we jou?

Bij ons maken niet alleen de cliënten stappen, maar jij ook!
De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.

Daarnaast bieden wij

 • Salaris afhankelijk van ervaring volgens cao GGZ, schaal 60, tussen €3.465,- en €4.620,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een aanvullende en goede reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag en een 13e maand
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop jij bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon
 • Een individueel keuzebudget dat je maandelijks opbouwt en volop kunt besteden aan je eigen ontwikkeling
 • Werk in een organisatie die nooit stilstaat, vooruitstrevend is en groeit
 • Een informele werkomgeving, waar medewerkers op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en waar veiligheid voorop staat

Solliciteer!

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv naar solliciteren@derooysewissel.nl.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over de vacature. Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over de vacature. Bel daarvoor met Leontien van de Veen (clustermanager ambulant behandelen) via 06-44157633. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Lees meer op onze website onder het kopje Ambulant behandelen.  

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.