Moveoo zoekt een

Ambulant sociaal werker 2 - Noord- en Midden-Limburg

Dienstverband

24 en/of 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo Roermond

Werkvelden

Sociaal Werk

Wat je doet

Als ambulant sociaal werker 2 bied je door middel van maatwerktrajecten ondersteuning aan cliënten in de thuissituatie en eventueel op de interne locaties. Je levert een bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en bijstellen van actieplannen en krachteninventarisaties of onderdelen daarvan. Je begeleidt onze cliënten bij het oppakken van de regie over hun eigen leven. Je adviseert, bemiddelt en werkt oplossingsgericht.

 

Jij

Jij beschikt over een afgeronde beroepsopleiding op MBO 4 werk- en denkniveau;
Jij beschikt over vaardigheden om onze cliënten te motiveren en stimuleren;
Jij bent communicatief sterk, sociaal vaardig, resultaatgericht en pro actief;
Jij bent stressbestendig en kunt goed improviseren;
Jij kunt anderen ondersteunen bij het oplossen van problemen;
Jij bent flexibel en bereid om onregelmatig te werken;
Jij bent in staat zelfstandig te werken;
Jij bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

 

Wij

Wij bieden jou bij start een overeenkomst voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid;
Wij hanteren voor jouw functie schaal 6 van de CAO Sociaal Werk, die loopt van € 2.291,00 tot € 3.279,00 per maand bij een 36-urige werkweek;
Wij bieden jou een individueel keuzebudget;
Wij bieden jou een loopbaanbudget waarmee je kunt investeren in je duurzame inzetbaarheid;
Wij bieden jou een boeiend en uitgebreid scholingsprogramma;
Wij bieden jou een werkplek waar initiatief nodig is, waar zelfstandig wordt gewerkt, waar verantwoordelijkheid wordt genomen om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren en waar professionele ontwikkeling mogelijk is.

 

Over Moveoo

Moveoo richt zich op mensen in een sociaal kwetsbare positie die serieuze hulpvragen hebben op verschillende leefgebieden: huisvesting, financiën, dagbesteding, sociale contacten, psychische en fysieke gesteldheid. Kenmerkend voor de doelgroep is dat er veelal sprake is van meervoudige problematiek, waarbij het ontbreken van huisvesting niet op zich staat. Veel van de mensen die zijn aangewezen op hulp van Moveoo kampen met problemen als gevolg van middelengebruik (verslaving), criminaliteit en/of een verstandelijke beperking.

 

Wij bieden hen ondersteuning bij het oppakken van de regie over hun eigen leven. Onze ondersteuning komt tot uitdrukking in onze kennis en aanbod op het terrein van opvang, wonen en begeleiding. Wij gaan altijd uit van de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van de cliënt zelf. Dat is het uitgangspunt van onze methodiek Krachtwerk. Ons werk doen we in nauwe samenwerking met de cliënt zelf en met ketenpartners als gemeenten, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, GGD en justitie. Daarbij staan we open voor nieuwe ideeën en inzichten.

 

Ben jij degene die wij zoeken

Word jij hier enthousiast van, dan kun je voor inlichtingen over de inhoud van de functie telefonisch of per mail contact opnemen met Kim Ponsen, telefoonnummer 06-13 66 44 29, e-mailadres k.ponsen@moveoo.nl.

 

Jouw schriftelijke sollicitatie kun je vóór donderdag 13 mei 2021 richten aan Moveoo, afdeling P&O, Postbus 1047, 6040 KA Roermond of e-mailen naar PenO@moveoo.nl. Vergeet niet het vacaturenummer 042103 duidelijk te vermelden in je sollicitatie.