Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Analist medische microbiologie (20-064)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wil jij een bijdrage leveren aan onderzoek en kwaliteit?

Dan ben jij onze nieuwe analist medische microbiologie!

Vacaturenummer 20-064, 36 uur per week

Wie ben jij?
Als analist op de afdeling medische microbiologie verricht je microbiologisch onderzoek. Je verzamelt en beoordeelt onderzoeksmateriaal, voert de analyses uit en rapporteert de resultaten. Je draagt zorg voor onderhoud aan instrumentarium, apparatuur en de werkplek. Je bent in staat om zelfstandig problemen op te lossen en gaat zorgvuldig, nauwkeurig en planmatig te werk. Je werkt volgens een dienstrooster waar ook weekend- en bereikbaarheidsdiensten deel van uit kunnen maken.

Jouw nieuwe werkplek
Op de afdeling medische microbiologie werken circa 35 medewerkers: analisten, teamleider, artsen microbioloog en diverse ondersteuners. Op de afdelingen wordt onderzoek naar de verwekkers van infectieziekten, zoals virussen, bacteriën, schimmels, en parasieten uitgevoerd. De afdeling staat bekend om zijn goede organisatie en professionele inzet en is ISO15189 geaccrediteerd. Dit bevestigt dat de laboratoriumdiagnostiek van goede kwaliteit is, professioneel wordt uitgevoerd en aantoonbaar gericht is op verbetering. Met andere woorden een prettige werkomgeving met een collegiale sfeer.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde laboratorium opleiding;
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring binnen een ziekenhuislaboratorium;
Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als analist. Daarom bieden wij je een salaris ingeschaald in functiegroep 45- volgens de cao ziekenhuizen en ontvang je van ons een contract voor de duur van een half jaar. Meer over onze arbeidsvoorwaarde vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Annemarie van der Aa, teamleider, via telefoonnummer 0615878009.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 0611380065.

Tot 26 juni kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De gesprekken vinden plaats op maandag 6 juli, we willen je vragen hier rekening mee te houden.