Zuyderland zoekt een

Anesthesiemedewerker

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wil je werken en wonen waar anderen op vakantie komen?

Zuyderland Medisch Centrum ligt in het zuidelijkste puntje van Nederland. In een internationaal aantrekkelijke regio. Luik, Aken en Maastricht zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Zuyderland Medisch Centrum
Beschikt over 21 operatiekamers verdeeld over 2 locaties (Heerlen en Sittard-Geleen). Alle specialismen (behoudens Cardiochirurgie) zijn aanwezig in dit topklinisch Ziekenhuis.

Wat ga je doen?

De anesthesiemedewerker voert zelfstandig taken uit onder eindverantwoordelijkheid van de anesthesioloog. Je begeleidt de patiënt voor, tijdens en na de operatie en assisteert de anesthesioloog bij het toedienen van algehele anesthesie en andere anesthesie-technieken. We werken volgens het twee-tafelsysteem dus je bent verantwoordelijk voor het toezicht op de patiënt tijdens de operatie. De anesthesiemedewerker in ons ziekenhuis kan ook taken als: Pré-Operatieve Screening, Sedatie Praktijk Specialist en Pijnverpleegkundige uitvoeren.

Het Anesthesie-team is jong, enthousiast met een positieve en open sfeer. Nieuwe collega’s worden hartelijk ontvangen. Regelmatig worden er leuke afdelingsuitjes gepland. De anesthesiemedewerker uit het Zuyderland MC beschrijft zijn baan met kernwoorden als: teamwork, uitdaging, divers, lerend, zorg en techniek, thuisgevoel, veilig en collegiaal.

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan in een inspirerende werkomgeving, leuke collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, dan ben je op onze OK aan het juiste adres!

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een erkend diploma anesthesiemedewerker.
 • Je bent stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk, klantgericht en kunt goed communiceren.
 • Het aanleren, onderhouden en overdragen van kennis en kunde is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je levert een positieve bijdrage aan de patiëntenzorg en het optimaal functioneren van het operatiecentrum.


Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsduur bedraagt 24-36 uur per week, alternatieven zeker bespreekbaar.
 • Er wordt gewerkt in aanwezigheidsdiensten op locatie Heerlen, locatie Sittard bereikbaarheidsdiensten.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen) en goede doorgroeimogelijkheden
 • Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.111,- per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55); aangevuld met een vakantiegeld- en aantrekkelijke eindejaarsuitkering.


Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Marcel Berkman, afdelingshoofd OK, telefoonnummer 06-106 76 543.


Over Zuyderland Medisch Centrum

Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.

 • Aantal beschikbare bedden/plaatsen voor klinische capaciteit en dag/deeltijdbehandelingen Zuyderland Medisch Centrum: 1.023
 • Aantal klinische opnamen: 41.961 opnamen
 • Aantal eerste polikliniekbezoeken: 264.181 bezoeken
 • Aantal herhaal polikliniekbezoeken: 432.948
 • Aantal dagverplegingsdagen: 41.741 dagen
 • Aantal klinische verpleegdagen: 242.942 dagen


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/649/anesthesiemedewerker