Zuyderland zoekt een

Anesthesiemedewerker

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland is de grootste werkgever én het grootste medisch centrum van Limburg. In een ziekenhuis op vijf locaties, maar ook in de diverse zorgcentra, revalidatie, hospices, thuiszorg en huishoudelijk hulp staan onze gemotiveerde medewerkers elke dag klaar om patiënten en cliënten zelf de regie over hun leven te laten behouden. Door innovatief te zijn, probeert Zuyderland tevens iedere dag te optimaliseren. In vertrouwde handen, vanaf de geboorte tot in de laatste levensfase.

In de ziekenhuislocaties in Heerlen en Sittard-Geleen zijn onze operatiecomplexen gelegen met in totaal 21 OK’s. Robotchirurgie, thoraxchirurgie, bariatrie. Het zijn slechts enkele voorbeelden van alle specialismen welke we in huis hebben en jouw rol als anesthesiemedewerker is hierin cruciaal!

Wat je werkzaamheden zijn als anesthesiemedewerker hoeven we jou uiteraard niet te vertellen. Wat we je wél willen vertellen is wat je bij ons nog meer kunt doen! Naast je reguliere werkzaamheden als anesthesiemedewerker zijn er doorgroeimogelijkheden naar sedatiepraktijkspecialist, pijnspecialist, pré-operatieve screening of coördinerende werkzaamheden. Tevens ben je inzetbaar in de holding, waar je samen met de (recovery)verpleegkundige ervoor zorgt dat iedere patiënt de juiste voorbereiding krijgt. Ook assisteren bij onder andere cardioversies, epidurale pijnstilling voor zwangeren en pleuradeses behoren hier tot jouw werkzaamheden.

Is er meer? Jazeker!

Bij ons werk je in diensten van 9 uur. Dit wil zeggen dat je als fulltimer gemiddeld 4 dagen werkt en dus 3 dagen per week vrij bent!
We hechten veel waarde aan jouw werk-privé balans en aan duurzame inzetbaarheid. Roosteren doen we bijvoorbeeld niet via centrale planning, maar binnen de eigen afdeling. Hierdoor kunnen we in de meeste gevallen aan je wensen tegenmoet komen.
Saai? Niet bij ons! De verschillende werklocaties, de diversiteit aan ingrepen, van laag tot hoog complex, de hoge mate van zelfstandigheid en niet te vergeten de Limburgse gezelligheid maken geen dag saai!
Een fantastisch team waar je met een warm hart ontvangen wordt en waar met regelmaat leuke uitjes en activiteiten worden georganiseerd.
In het weekend werken we met bereikbaarheidsdiensten, waardoor je niet standaard ‘in huis’ hoeft te zijn.
We houden van innovatie! Denk bijvoorbeeld aan inzet van VR-technologie rondom operaties of aan het inrichten van Focus Clinics. Door deelname aan werkgroepen denk je zelf mee over deze innovaties.

Wat krijg je van ons?

  • Een contract voor onbepaalde tijd, aantal uur is bespreekbaar;
  • Inschaling in FWG 55 CAO Ziekenhuizen (max. €4391 ,- bruto/mnd);
  • Goede doorgroeimogelijkheden;
  • Aantrekkelijke eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Wat neem jij mee?

  • Een erkend diploma anesthesiemedewerker;
  • Een goede dosis kennis, enthousiasme, stressbestendigheid, flexibiliteit en inlevingsvermogen.

Hebben we je interesse gewekt? Dat is mooi!

Neem voor meer informatie contact op met Marcel Berkman, telefoonnummer 06-10676543 of Karin Hawinkels, telefoonnummer 06-46196847, beide afdelingshoofd OK.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten