Maastricht UMC+ zoekt een

Anesthesiemedewerker

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als Anesthesiemedewerker ben jij de onmisbare schakel binnen het operatieve proces. Jij bent de ogen en oren van de patiënt en houdt voortdurend de vinger aan de pols. Jij bereidt de anesthesieapparatuur voor, assisteert de anesthesioloog bij het aansluiten en inleiden van de patiënt, bewaakt nauwlettend de vitale functies, handelt in acute situaties en zorgt voor een veilige overgang van de anesthesiefase naar de herstelfase, waarbij de patiënt zorgvuldig wordt overgebracht en begeleid tijdens het ontwaken en het begin van het herstelproces. Met jouw expertise en zorgzaamheid waarborg jij de veiligheid en het welzijn van de patiënt.
Dat doe je als onderdeel van een bevlogen en deskundig team, waarin iedereen hard werkt en trots is op zijn of haar werk en afdeling. Trots op de ingrepen die in het Maastricht UMC+ worden uitgevoerd, bijvoorbeeld bij openhartoperaties of in het kader van neonatale zorg. En vergeet niet dat het MUMC+ het regionale traumacentrum is waar de meest acute zorg plaatsvindt.
Je werkt binnen de muren van het Centrale Operatiekamercomplex, maar ook op diverse functieafdelingen (zoals MRI, Hart en Vaat Centrum, Radiologie en MDL).

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot anesthesiemedewerker (NVZ- of CZO-diploma);
  • Je kunt uitstekend in teamverband werken;
  • Je bent klantgericht, flexibel en hebt een proactieve instelling;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Voor aanvang van het dienstverband kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Voldoe jij aan de deze functie-eisen? Dan gaan wij voor jou!

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Ten eerste werk je bij de aantrekkelijkste grote werkgever non-profit van Nederland (volgens onderzoek van Randstad). Daar zijn wij bijzonder trots op! Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ is een dynamische, inspirerende en innovatieve omgeving waar wetenschappelijk onderzoek, academisch onderwijs en de beste zorg met elkaar worden verknoopt. Iedere dag werken we met onze 8.500 collega’s vanuit die grondslag met hart en ziel aan de gezondheidszorg van vandaag en morgen.
De Centrale Operatieafdeling (COA) maakt, samen met Recovery, Holding, Nuchtere Opnameafdeling (NOA), CSA en Chirurgisch Dagcentrum, onderdeel uit van het Centrum voor Acute en Kritieke Zorg en neemt een belangrijke plaats in binnen het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (MUMC+). De afdeling bestaat uit 20 operatiekamers, waarin alle specialismen zijn vertegenwoordigd.
Je gaat werken in een ‘state of the art’ nieuwbouwcomplex met de nieuwste apparatuur en met de beste specialisten. De afdeling staat aan het begin van een transitie naar een volledig academische afdeling. De komende jaren is daar veel aandacht voor. Dat betekent dat er veel aandacht is voor nieuwe behandeltechnieken en samenwerken aan de best mogelijke zorg.
In ons team begrijpen collega's elkaar niet alleen, maar zijn ze er ook altijd voor elkaar, bijvoorbeeld na indrukwekkende ingrepen. De sfeer is gezellig en vol leergierigheid - het voelt als één grote familie. We omarmen de Limburgse gezelligheid en hechten meer waarde aan functionele hiërarchie dan aan strikte structuren. We houden van een collaboratieve sfeer, waarbij we uiteraard openstaan voor jouw inbreng en zienswijze. Respect voor elkaars expertise is daarbij vanzelfsprekend.

Arbeidsovereenkomst
De arbeidsovereenkomst wordt op grond van artikel 2.3 van de Cao umc voor onbepaalde tijd aangegaan. We hebben mogelijkheden voor je tussen 24 en 36 uur per week. Ook parttime werken is dus zeker mogelijk!

Wat bieden wij?
Werken voor het MUMC+ vraagt veel van jou. Dat weten we. En daarom zijn wij er voor jou. Wij zorgen ervoor dat je alles hebt om jouw bijdrage te leveren aan de ultieme zorg. Daar horen de juiste arbeidsvoorwaarden bij:
  • Je hebt een goede pensioenvoorziening bij het ABP.
  • Je krijgt de mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (UMC) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • We bieden cao à la carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement.
  • We faciliteren diverse incompany trainingen en bieden de mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.272,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 9M van de Cao umc. Dit bedrag is exclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslagen.

Heb je nog vragen?
Ga jij voor ons team, leren van de beste én meewerken aan mooie ingrepen? Dan is een baan als anesthesiemedewerker echt iets voor jou!

Voor inhoudelijk informatie over de functie mag je contact opnemen met Yvo Dohmen via yvo.dohmen@mumc.nl.
Voor de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.