Zuyderland zoekt een

Anesthesiemedewerker

Dienstverband

aantal uur bespreekbaar

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Jouw nieuwe baan

Zuyderland is de grootste werkgever én het grootste medisch centrum van Limburg. Onze operatiecomplexen liggen op beide locaties, in totaal hebben wij 21 OK’s. Robotchirurgie, thoraxchirurgie, bariatrie. Het zijn slechts enkele voorbeelden van alle specialismen die we in huis hebben en jouw rol als anesthesiemedewerker is hierin cruciaal!

Wat je werkzaamheden zijn als anesthesiemedewerker hoeven we jou uiteraard niet te vertellen. Wat we je wél willen vertellen is wat je bij ons nog meer kunt doen! Naast je reguliere werkzaamheden als anesthesiemedewerker zijn er doorgroeimogelijkheden naar sedatiepraktijkspecialist, pijnspecialist, pré-operatieve screening of coördinerende werkzaamheden. Tevens ben je inzetbaar in de holding, waar je samen met de (recovery)verpleegkundige ervoor zorgt dat iedere patiënt de juiste voorbereiding krijgt. Ook assisteren bij onder andere cardioversies, epidurale pijnstilling voor zwangeren en pleuradeses behoren hier tot jouw werkzaamheden.

Is er meer? Jazeker!

Bij ons werk je in diensten van 9 uur. Dit wil zeggen dat je als fulltimer gemiddeld 4 dagen werkt en dus 3 dagen per week vrij bent!
We hechten veel waarde aan jouw werk-privé balans en aan duurzame inzetbaarheid. Roosteren doen we bijvoorbeeld niet via centrale planning, maar binnen de eigen afdeling. Hierdoor kunnen we in de meeste gevallen aan je wensen tegenmoet komen.
Saai? Niet bij ons! De verschillende werklocaties, de diversiteit aan ingrepen, van laag tot hoog complex, de hoge mate van zelfstandigheid en niet te vergeten de Limburgse gezelligheid maken geen dag saai!
Een fantastisch team waar je met een warm hart ontvangen wordt en waar met regelmaat leuke uitjes en activiteiten worden georganiseerd.
In het weekend werken we met bereikbaarheidsdiensten, waardoor je niet standaard ‘in huis’ hoeft te zijn.
We houden van innovatie! Denk bijvoorbeeld aan inzet van VR-technologie rondom operaties of aan het inrichten van Focus Clinics. Door deelname aan werkgroepen denk je zelf mee over deze innovaties.

Wat krijg je van ons?

 • Een contract voor onbepaalde tijd, aantal uur is bespreekbaar.
 • Een bruto maandsalaris in FWG 55 van maximaal €5.084, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede doorgroeimogelijkheden.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden we jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Wat neem jij mee?

 • Een erkend diploma anesthesiemedewerker.
 • Een goede dosis kennis, enthousiasme, stressbestendigheid, flexibiliteit en inlevingsvermogen.

Hebben we je interesse gewekt? Dat is mooi!

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Karin Hawinkels, telefoonnummer 06-46196847, afdelingshoofd OK.

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.