Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

ANIOS

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venray

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ontvang een mooie welkomstpremie!

Een aanbod waar je niet omheen kunt

Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid wil in contact komen met ANIOS, die hun toekomst op een bijzondere manier richting willen geven. Bij Vincent van Gogh geef je invulling aan jouw professionele opleiding en krijg je voldoende mogelijkheden om jouw loopbaan interesses te onderzoeken.

ANIOS

Werken met cliënten en aan jouw toekomst

Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid is een moderne en innovatieve GGZ instelling, die niet aarzelt om uitdagingen aan te gaan als dit de zorg aan haar cliënten ten goede komt. Om die reden zoeken wij professionals met een grote mate aan flexibiliteit en die in staat zijn om out-of-the-box te denken wanneer het om het welzijn van een cliënt gaat.

Een motiverende omgeving die echt uitdaagt

Binnen Vincent van Gogh werken hoogopgeleide professionals, die je kunnen prikkelen en uitdagen op psychiatrisch en somatische gebied en die een voorbeeld kunnen zijn voor jouw ambitie. Ook word je actief betrokken bij het implementeren van nieuwe technologische ontwikkelingen en bij het ontwikkelen van zorg strategieën waarin de cliënt centraal staat. Vincent van Gogh biedt niet alleen een baan maar ook een beleving.

Een aanbod waar je niet omheen kunt

Een ANIOS binnen Vincent van Gogh kan het verschil maken en dat willen we dan ook graag belonen. Naast een  aantrekkelijke baan, voldoende opleidingsmogelijkheden en een goed salaris bieden wij  je een welkomstpremie van € 4000,- of een lease-auto voor de duur van 1 jaar. Hier zijn enkele voorwaarden aan verbonden, informeer hiernaar tijdens je kennismakingsgesprek. Binnen de werkcultuur van Vincent van Gogh staat vrijheid en zelfstandigheid op een hoog niveau, waarbij je niet alleen gewaardeerd wordt om wat je bent maar ook om wat je doet.

Dit is de kans, die je een goede start kan geven

Als je een brede start aan jouw professionele carrière wil geven, is een baan bij Vincent van Gogh een mooie kans. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek en hopelijk ontmoeten we elkaar snel. Wij vinden je niet alleen belangrijk, maar gedragen ons daar ook naar.

Wil je meer informatie over dit aanbod of over de functie? Neem voor vragen contact op met Bianca Tölle 06-11796844 of met Roos Loeffen 06-23 19 08 52 of stuur direct je CV o.v.v. 2020ANI1712 naar