Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Anios beschouwende specialismen (20-173)

Dienstverband

40 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Wil jij groeien als zelfstandig werkend arts?
We zijn op zoek naar enthousiaste basisartsen voor de beschouwende specialismen "
Vacaturenummer 20-173, 0,67 - 1 fte (uren in overleg)

Wie ben jij?
Als ANIOS voor de beschouwende specialismen word je (hoofdzakelijk) ingezet op de afdeling Interne Geneeskunde en de longafdeling (inclusief de zorg voor patiënten met Covid-19). Een uitdagende en afwisselende functie waarbij je roulerend (langere blokken) op diverse afdelingen werkt waardoor je de kans krijgt meerdere vakgebieden te exploreren. Jouw takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit:

De zorg voor klinische patiënten zoals het onderzoeken, diagnosticeren en indiceren van de noodzaak tot medische behandeling;
Participeren bij het opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan;
Onder supervisie behandelingen uitvoeren bij klinische patiënten;
Informeren en begeleiden van patiënten en/of hun familie omtrent de behandeling.

Om deze functie succesvol uit te voeren ben jij een echte teamspeler en op samenwerken gericht. Je hebt de zorg voor de patiënten als eerste prioriteit en beschikt over een empathisch vermogen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een patiëntgerichte visie. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Jouw nieuwe werkplek
Als ANIOS voor de beschouwende specialismen kom je te werken voor de Interne Geneeskunde, Long Geneeskunde en (eventueel Cardiologie, MDL en SEH). Deze afdelingen worden gekenmerkt door hun collegialiteit en deskundigheid en bieden jou een goede basis om je verder te ontwikkelen.

Heb je naast de beschouwende specialismen ook interesse in andere specialismen, dan nodig wij je ook van harte uit om te solliciteren. Wij kunnen in overleg kijken naar de mogelijkheden!

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent in het bezit van een diploma Basisarts en een BIG registratie;
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de weekenden (overdag);
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als ANIOS Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 65 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een 6 tot 12 maanden. Verlenging van het contract op (andere) afdelingen als de IC en SEH behoort tot de mogelijkheden. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure
Heb je nog vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Mieke Houben, HRM adviseur, telefoonnummer 0475 38 30 96.

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Mieke Houben
+31 475 383 096
mieke.houben@lzr.nl