U-center zoekt een

Ben je arts en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Epen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Draag jij samen met ons bij aan een positieve en duurzame verandering in het leven van cliënten met psychische problemen en verslavingen? Kom dan werken in ons behandelcentrum.

Wat houdt de functie in?

Bij de complexe psychische behandeling van onze cliënten zijn meerdere zorgprofessionals actief betrokken. Een echt multidisciplinair team dus. Als ANIOS/Arts/Verslavingsarts verricht je opnames met somatisch, psychiatrisch en verslavingsgeneeskundig onderzoek. Indien nodig heb je overleg met verwijzers of geef je telefonische terugkoppeling aan verwijzers. Periodiek heb je beschikbaarheidsdiensten.

Plan een kennismakingsgesprek via tel.nr. 043-4559109

Waar kom je te werken?

U-center is een uniek psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. De kliniek bevindt zich in de regio Maastricht, vlakbij de grens van België en Duitsland en is dit jaar uitgebreid met een tweede kliniek voor internationale cliënten. Tijdens ons behandeltraject werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in het leven van onze cliënten waar écht een verandering plaatsvindt. Het traject bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met de juiste opleidingsachtergrond en meerjarige ervaring op het gebied van zorgverlening. Je hebt een groot probleemoplossend- en organisatievermogen (getting things done!) en je bent analytisch sterk. Je kunt goed samenwerken, je hebt goede sociale vaardigheden, hebt een prettige persoonlijkheid, bent energiek en je herkent je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig.

 • Je hebt in ieder geval een opleiding tot Basisarts, BIG registratie en je bent bij voorkeur lid van beroepsvereniging (vanuit kwaliteitsregister) en/of in bezit van AGB code. Je hebt relevante ervaring, waarvan bij voorkeur enkele jaren in de verslavingszorg.
 • Kennis op het niveau van Basisarts is vereist, aangevuld met ervaring, kennis van somatische ziektebeelden in relatie tot psychiatrische problematiek en kennis op het gebied van psychopathologie. Je houdt ontwikkelingen op het vakgebied bij door bijscholing en het lezen van vakliteratuur.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal om vakliteratuur bij te houden, te communiceren met Engelstalige cliënten en computerprogramma’s te gebruiken.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en je hebt een eigen auto.
 • Je bent woonachtig op maximaal drie kwartier reistijd van Epen (i.v.m. beschikbaarheidsdiensten).
   

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen. Verder bieden we:

 • een marktconform salaris o.b.v. de ggz-cao;
 • persoonlijk budget;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW;
 • een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap;
 • persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden;
 • tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema;
 • een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit;
 • gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden.
   

Meer weten over de dagelijkse ervaringen van ons team? 
Lees hierhier en hier de ervaringen van onze collega's in Epen.

Plan een kennismakingsgesprek

Graag komen we met je in contact over deze vacature. Neem contact op met Claudia Nijssen, medewerker hr via tel.nr. 043-4559109 om een kennismakingsgesprek in te plannen. Of solliciteer direct via hrm@u-center.nl. Vermeld bij je sollicitatie a.j.b. minimaal één referent met wie wij contact kunnen opnemen.