Adelante zoekt een

ANIOS - Cardio

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn voor behandelteam cardio- / post-IC revalidatie per 1 oktober op zoek naar een

 

ANIOS
36 uur per week

 

 

Wat ga je doen?
Als ANIOS draag je onder de eindverantwoordelijkheid en supervisie van de revalidatiearts zorg voor de inhoud en kwaliteit van de totale behandeling van de individuele revalidant. Je levert een bijdrage aan de diagnostiek en behandeling en adviseert over het na-traject. Aan verpleegkundige en paramedische behandelaars geef je aanwijzingen over de behandeling. Naasten van de revalidant en verwijzers informeer je over de voortgang van het revalidatietraject. Verder lever je een bijdrage in overlegsituaties, die gericht zijn op de ontwikkeling van zorgverleningsbeleid.

 

Wie zoeken wij?
Je bent een afgestudeerd arts, BIG geregistreerd en hebt affiniteit met revalidatiegeneeskunde. Je hebt kennis en inzicht op het niveau van het artsenexamen. Je werkt zelfstandig en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Kwaliteit schrijf jij met een hoofdletter K. De beste zorg voor cliënten, dat is waar jij warm voor loopt.

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-        Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!
-        Een aanstelling voor bepaalde tijd: 1 oktober 2021 t/m 30 september 2022
-        Een salaris van minimaal € 3.774, - en maximaal € 5.620, - bruto per maand (FWG 65) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
-        Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 30 september a.s. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onder aan de pagina.

  

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Charlotte Willems, revalidatiearts, via 045 -528 2342 of Sandra Schoonewille, physician assistant via 045 – 528 2321 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt HR, je graag via 045 528 22 62.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.