Zuyderland zoekt een

ANIOS Cardiologie Zuyderland (38 upw, locatie Heerlen)

Dienstverband

38

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Word jij onze nieuwe Arts Assistent voor de afdeling Cardiologie? Wil jij je verder ontwikkelen in dit mooie vak en de beste zorg bieden aan onze patiënten? Lees dan snel verder!

 

Jouw nieuwe baan

Je zult afwisselend werkzaam zijn op de klinische afdeling Cardiologie, de CCU, de EHH, de Acute Opname Afdeling en je doet consulten voor andere disciplines. De klinische afdeling bevindt zich op locatie Heerlen.

Jouw dag bestaat uit het lopen van visites, het verrichten van onderzoek, het opstellen én uitvoeren van behandelplannen en het voeren van gesprekken met patiënten.

Naast participeren in reguliere patiëntenbesprekingen, krijg je de mogelijkheid om onderwijs te volgen op het gebied van Cardiologie. Je krijgt de ruimte om ook zelf invulling te geven aan de inhoud van deze scholingen.

Overdrachten in de ochtend worden gezamenlijk gedaan, mede als onderwijsmoment voor iedereen.

 

Wat neem je mee? 

 • Je bent een enthousiaste basisarts of je rondt de studie geneeskunde binnenkort af;
 • Je wilt ervaring opdoen in de opvang en behandeling van cardiologie-patiënten;
 • Je bent goed in staat om in multidisciplinair teamverband te werken;
 • Je hebt goede sociale, organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Wetenschappelijke interesse is geen vereiste.

 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een boeiende artsenbaan die ook een uitstekende voorbereiding kan bieden voor verschillende vervolgopleidingen zoals huisartsgeneeskunde, spoedeisende hulp, ziekenhuisarts, verpleeghuisarts, sportarts, longziekten of (SEH) interne geneeskunde en uiteraard als voorbereiding op de cardiologie zelf.
 • Een contract voor de duur van één jaar. Een eventuele verlenging bestaat tot de mogelijkheden.
 • Een werkweek van gemiddeld 38 uur in onregelmatige diensten.
 • Wij hebben meerdere vacatures voor gemiddeld 38 uur (105,56%) per week, deeltijd (32u) is bespreekbaar.
 • Soms is een combinatie van een 50% ANIOS aanstelling en 50% wetenschappelijk onderzoek mogelijk leidend tot een doctoraat beschikbaar is bespreekbaar.
 • Een salaris in FWG 65 met een bruto maandsalaris van € 4.042,- tot € 6.091,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

 

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen zoals BLS, ALS en ABCDE.

 

Welkom in het team

Zuyderland is een van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland, waar de patiënt verzekerd is van innovatieve zorg op menselijke maat. De zorg wordt professioneel en efficiënt georganiseerd in een inspirerende werkomgeving. Wonen en werken in het prachtige heuvelland met een grens­overschrijdend cultuuraanbod: een bijzonder stukje Nederland gelegen in het hart van Europa.

Daarnaast is Zuyderland ook een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). Als STZ ziekenhuis loopt Zuyderland Medisch Centrum voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg. De opzet en uitvoering van percutane interventies aan het hart (PCI) binnen Zuyderland zijn door de STZ als topklinische functie aangemerkt.

Talentvolle en enthousiaste medewerkers zien wij graag met ons meewerken aan een kwalitatief hoogwaardige zorgverlening. Het team van de afdeling Cardiologie bestaat uit 30 cardiologen samen met arts-assistenten, physician assistants en verpleegkundig specialisten. We werken met name op de klinische locatie in Heerlen en op meerdere locaties voor ambulante zorg. Er is een zeer nauwe en goede samenwerking met Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) voor zowel opleiding, onderzoek als patiëntenzorg.

 

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig naar onze afdeling en wil je vrijblijvend een (dag)deel meelopen? Je bent van harte welkom! Inlichtingen zijn in te winnen bij dr. T. Lenderink, cardioloog en opleider, per mail t.lenderink@zuyderland.nl of telefonisch via de ondersteuning opleiding mevrouw C. Heijnen-Theunissen (088-4597402).

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.