Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

ANIOS Centrum voor Neuropsychiatrie | 16 uur

Dienstverband

12 - 16 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Jeugdzorg

Jouw vaardigheden als arts ontwikkel je binnen de Het TOP Klinisch Centrum voor Neuropsychiatrie van Vincent van Gogh, om een goede basis voor de toekomst te leggen! Het Top Klinisch Centrum voor Neuropsychiatrie wil in contact komen met een ANIOS, die zijn/haar toekomst op een bijzondere manier richting wil geven. Bij Vincent van Gogh geef je invulling aan jouw professionele opleiding en krijg je voldoende mogelijkheden om jouw loopbaan interesses te onderzoeken. Je komt te werken in een moderne en innovatieve GGZ omgeving Wil jij snel expertise voor de specifieke doelgroep op het snijvlak van psychiatrie en somatiek opdoen naast kennis van de psychiatrie? Dan helpen wij jou graag!


Over het Centrum voor Neuropsychiatrie

Wij zijn het Topklinisch Centrum voor Neuropsychiatrie, specialist in geestelijke gezondheid bij Vincent van Gogh, met locaties in Venray en Nijmegen. Daarnaast werken we in 3 universitaire medische centra: Erasmus MC Rotterdam, Radboud UMC Nijmegen en Maastricht UMC+. Onze patiënten zijn volwassenen en jeugdigen uit heel Nederland.

Wij richten ons op functionele diagnostiek en behandeling voor volwassenen en jeugdigen met zeldzame genetische ontwikkelingsstoornissen (zoals het Prader-Willi syndroom, Noonansyndroom, NF1) en complexe psychiatrische en/of co morbide somatische aandoeningen. Als een poliklinisch traject onvoldoende is hebben wij de mogelijkheid tot klinische opname in een half open setting.


Waarom jouw team gewoon anders is

Binnen Het Topklinisch Centrum voor Neuropsychiatrie werk je samen met een psychiater, klinische neuropsychologen, neuroloog, verpleegkundig specialist, vaktherapeuten en HBO opgeleide verpleegkundigen. We zijn een opleidingsafdeling en samen met de specialisten, therapeuten, verpleging en opleidingen werken we aan hoogspecialistische klinische zorg voor onze patiënten. We richten ons op (kortdurende) diagnostische opnames en/of uitvoer van complexe psychofarmacabehandeling bij een doelgroep die zich kenmerkt door langer bestaande en persisterende neuropsychiatrische stoornissen.

De veelzijdigheid aan zowel psychiatrische als somatische problemen, maken dit een ideale plek om ervaring op te doen in zowel psychiatrie, somatiek, klinische en poliklinische zorg. Natuurlijk willen we graag voor langere termijn een samenwerking aangaan. Zo kunnen wij je begeleiden wanneer je interesse hebt om jezelf als arts verder te specialiseren als verslavingsarts of psychiater. Maar ook wanneer je graag in wilt stromen bij de huisartsenopleiding kan een jaar of meer werkervaring binnen de ggz een goede basis zijn en leiden tot vrijstellingen in de opleiding.


Waarom jouw functie gewoon anders is

We zijn specifiek op zoek naar een ANIOS voor het Top Klinisch Centrum voor Neuropsychiatrie in de periode van november 2023 tot en met maart. Mocht je hierna langer willen blijven, kan uiteraard worden gekeken naar een andere plek binnen de organisatie. Je krijgt supervisie van meerdere specialisten. Binnen onze kliniek voer je somatisch onderzoek uit, je coördineert mee de somatisch-medische zorg en voert onderdelen van het behandelplannen uit in samenwerking met de regiebehandelaar. Je bent het eerste aanspreekpunt voor somatische vragen, zowel in structurele diensten als in oproep (geplande) diensten. Je leert van de betrokken disciplines en afhankelijk van complexiteit van de problematiek en persoonlijke ervaring wordt je takenpakket verder gezamenlijk ingevuld.

Vereisten

 • Je hebt affiniteit met complexe psychiatrische problematiek;
 • Je hebt sterke interpersoonlijke vaardigheden en affiniteit met de omgang met gedragsproblemen.
 • Je hebt een diagnostisch perspectief, bent nieuwsgierig en doortastend.
 • Je hebt een flexibele, collegiale houding en beschikt over goede vaardigheden om met verschillende professionals samen te werken;
 • Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts en bent BIG geregistreerd;
 • Ruimere werkervaring binnen de psychiatrie is een pré.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Werken op een afdeling die hoogwaardige specialistische zorg nastreeft binnen een prettige collegiale werksfeer waarbij andere specialisten nauw betrokken en laagdrempelig benaderbaar zijn.
 • Jouw input m.b.t. innoveren waarderen wij, kom maar op met je ideeën!
 • We zijn Flexibel in ons aanbod, zowel voor parttimers als fulltimers zijn er voldoende mogelijkheden;
 • Jouw salaris wordt ingedeeld conform CAO-GGZ;
 • Contracturen voor 16 uur per week;
 • Innovatie staat voorop en jouw input is daarbij van groot belang;
 • Een welkomstpremie van €4000,- of een lease-auto voor de duur van 1 jaar. Hier zijn voorwaarden aan verbonden, informeer hiernaar tijdens je kennismakingsgesprek;
 • Een pensioenregeling en een aantrekkelijk aanbod van arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en FiscFree, waarmee je met 40% fiscaal voordeel producten en diensten aan kan schaffen, reiskostenvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Gewoon even bellen? 

Wil je meer informatie over de vacature? Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Mathilde Caspers op telefoonnummer 0641954875 (werk) of 0640381997 (privé) of per mail; mathildecaspers@vigogroep.nl

Als je een brede start aan jouw professionele carrière wil geven, is een baan bij Vincent van Gogh een mooie kans. Ben jij de ANIOS die wij zoeken? Stuur je motivatie en cv in via onderstaande sollicitatiebutton en hopelijk ontmoeten we elkaar dan snel.