Zuyderland zoekt een

ANIOS Chirurgie (38 uur, locatie Sittard-Geleen en Heerlen)

Dienstverband

38 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Word jij onze nieuwe ANIOS voor de vakgroep Heelkunde? Wil jij je verder ontwikkelen in jouw vak en de beste zorg bieden aan onze patiënten? Lees dan snel verder!

Jouw nieuwe baan

Als arts-assistent Chirurgie ben je bezig met verschillende werkzaamheden verdeeld over beide locaties. Naast werkzaamheden op de chirurgische verpleegafdelingen (GE, Trauma, Vaat, Long en Oncologische chirurgie) word je ingezet op de SEH en de polikliniek. Ook bieden we je de mogelijkheid tot het opdoen van ervaring op de OK. Ten slotte heb je tijd voor onderwijs en ondersteunen we het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

Deze functie bied je de mogelijkheid om je de vaardigheden eigen te maken die relevant zijn voor dit vakgebied en kan een goede voorbereiding zijn op een eventuele opleiding tot chirurg anderszins. Je participeert in het multidisciplinaire onderwijs.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding tot basisarts met affiniteit voor chirurgie.
 • Collegialiteit met hart voor de patiënt.
 • Goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden, zowel in omgang met patiënten als met collegae en overige medewerkers.
 • Flexibiliteit met oog voor innovatie.
 • Participatie in wetenschappelijke activiteiten is een pré.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor bepaalde tijd.
 • Een werkweek van gemiddeld 38 uur.
 • Een bruto maandsalaris in FWG 65 van ongeveer € 4.063,- tot € 6.123,- bij een fulltime dienstverband van 38 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.
 • De ATLS cursus wordt bij aanvang van het dienstverband vergoed. Bij gebleken geschiktheid steunen wij onze ANIOS bij sollicitatie voor een opleidingsplek.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

Zuyderland is een van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland, waar de patiënt verzekerd is van innovatieve zorg op menselijke maat. De zorg wordt professioneel en efficiënt georganiseerd in een inspirerende werkomgeving. Wonen en werken in het prachtige heuvelland met een grens­overschrijdend cultuuraanbod: een bijzonder stukje Nederland gelegen in het hart van Europa.

Daarnaast is Zuyderland ook een van de Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Als STZ-ziekenhuis loopt Zuyderland Medisch Centrum voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. Wij richten ons hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg. Het Zuyderland MC heeft volledige bevoegdheid voor de opleiding heelkunde binnen regio VIII. Binnen de vakgroep Heelkunde werken er in totaal 21 chirurgen, 5 fellows, 14 AIOS, 15 ANIOS en 3 Physician Assistants.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met  dr. Meindert Sosef, chirurg en opleider (m.sosef@zuyderland.nl) of met Raoul van Vugt of Evelien de Witte, chirurgen en plv opleiders (e.dewitte@zuyderland.nl) (r.vanvugt@zuyderland.nl).

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.