Zuyderland zoekt een

ANIOS Chirurgie

Dienstverband

38

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Word jij onze nieuwe ANIOS voor de afdeling Chirurgie? Wil jij je verder ontwikkelen in jouw vak en de beste zorg bieden aan onze patiënten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Zuyderland is een van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland, waar de patiënt verzekerd is van innovatieve zorg op menselijke maat. De zorg wordt professioneel en efficiënt georganiseerd in een inspirerende werkomgeving. Wonen en werken in het prachtige heuvelland met een grens­overschrijdend cultuuraanbod: een bijzonder stukje Nederland gelegen in het hart van Europa.

Daarnaast is Zuyderland ook een van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Als STZ-ziekenhuis loopt Zuyderland Medisch Centrum voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. Wij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg. Het Zuyderland MC heeft volledige bevoegdheid voor de opleiding heelkunde binnen regio VIII. Er zijn in totaal 14 AIOS, 15 ANIOS en 2 Physician Assistants werkzaam binnen onze vakgroep heelkunde.

Je bent werkzaam als arts-assistent met gevarieerde werkzaamheden verdeeld over beide locaties (Heerlen en Sittard-Geleen). Naast werkzaamheden op de chirurgische afdelingen (GE, Trauma, Vaat, Long en Oncologische chirurgie) word je ingezet op de SEH en de polikliniek. Ook bieden we je de mogelijkheid tot het opdoen van ervaring op de OK. Daarnaast besteden we veel tijd aan onderwijs en ondersteunen we het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

Wie ben jij?

  • Een gedreven arts-assistent met een afgeronde opleiding tot basisarts en met affiniteit voor chirurgie.
  • Collegialiteit met hart voor de patiënt.
  • Goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden, zowel in omgang met patiënten als met collegae en overige medewerkers.
  • Flexibiliteit met oog voor innovatie.
  • Participatie in wetenschappelijke activiteiten is een pré.

Wat bieden wij?

  • Het dienstverband betreft 38 arbeidsuren (105,56%). De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd.
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt volgens functieschaal FWG 65 minimaal € 3850,- en maximaal € 5801,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig met de CAO Ziekenhuizen.
  • De ATLS cursus wordt bij aanvang van het dienstverband vergoed. Bij gebleken geschiktheid steunen wij onze ANIOS bij sollicitatie voor een opleidingsplek.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie stuur je een e-mail naar dr. Meindert Sosef, chirurg en opleider (m.sosef@zuyderland.nl) of naar Erik de Loos, chirurg en plv opleider (e.deloos@zuyderland.nl).

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.
Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.