Zuyderland zoekt een

ANIOS GGZ

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Psychiater zoeken wij een enthousiaste basisarts die kennis wil maken met de Psychiatrie.

Wat ga je doen?

Bij Zuyderland Medisch Centrum, RVE Geestelijke Gezondheidszorg werken specialisten samen met hun teams om de beste zorg te leveren aan cliënten in alle leeftijdsgroepen die te kampen hebben met psychische klachten en aandoeningen. GGz biedt zorg op alle locaties van Zuyderland. De vorm van zorg kan echter per locatie verschillen. Wij beschikken over diverse klinische milieus, deeltijdbehandelingen en ambulante zorgprogramma's op locaties van Zuyderland o.a. Heerlen, Sittard-Geleen, Brunssum en Kerkrade. De behandeling is vraaggericht en in diverse zorgprogramma’s transmuraal. Zuyderland Medisch Centrum, RVE Geestelijke Gezondheidszorg is een erkend opleidingsinstituut voor professionals in deze sectoren.

We streven er ook naar dat assistenten, gericht op hun ontwikkelplan, elke 6 maanden van stageplek kunnen wisselen.

Als arts-assistent-niet-in-opleiding verricht je klinische patiëntenzorg binnen een multidisciplinair team. Binnen het team werk je als hoofdbehandelaar, onder supervisie van een psychiater, nauw samen met psychiatrisch verpleegkundigen, SPV-ers, maatschappelijk werker, klinisch psycholoog, vaktherapeuten en collega arts-assistenten. Daarnaast participeer je in de bereikbaarheidsdiensten voor het specialisme Psychiatrie op beide locaties.

Wie ben jij?

Je hebt een diploma basisarts, goede communicatieve vaardigheden en aantoonbare belangstelling voor het brede terrein van de ziekenhuispsychiatrie. I.v.m. bereikbaarheidsdiensten beschik je over een rijbewijs en een auto. 

Wat bieden wij? 

  • Aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar.
  • CAO-GGz is van toepassing.
  • Salariëring conform FWG functiegroep 65.
  • Dienstverband van gemiddeld 32-36 uur per week.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Koen Sadza, Manager Dagbesteding, Zorg ICT, Opleidingen en Secretariaten, via telefoonnummer 06-13879954.
Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.