Zuyderland zoekt een

ANIOS IC

Dienstverband

32-38 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij die enthousiaste basisarts die ervaring op wil doen in de opvang en behandeling van acuut vitaal bedreigde patiënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Zuyderland is een van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland, waar de patiënt verzekerd is van innovatieve zorg op menselijke maat. De zorg wordt professioneel en efficiënt georganiseerd in een inspirerende werkomgeving. Wonen en werken in het prachtige heuvelland met een grens­overschrijdend cultuuraanbod: een bijzonder stukje Nederland gelegen in het hart van Europa.

Daarnaast is Zuyderland ook een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). Als STZ ziekenhuis loopt Zuyderland Medisch Centrum voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

De afdeling Intensive Care heeft 2 locaties. Locatie Sittard heeft een IC met 7 bedden, locatie Heerlen heeft een IC met 22 bedden. Er werken op beide locaties 14 intensivisten,15 arts-assistenten en 2 physician assistants. Wij bieden uitermate leerzame en aantrekkelijke mogelijkheden voor een ANIO-schap op een goed georganiseerde, moderne closed format IC.
Je bent medeverantwoordelijk voor de op de Intensive Care opgenomen patiënten. Tevens heb je een rol in de opvang van acuut vitaal bedreigde patiënten op de Spoedeisende Hulp en elders in het ziekenhuis. Op locatie Heerlen maak je ook deel uit van het reanimatie team. Deze functie kan een prima springplank zijn naar diverse opleidingen en een stevige basis leggen voor een verdere carrière. Je ontvangt naast een inwerkprogramma de mogelijkheid om deel te nemen aan het theoretisch en praktisch onderwijs en de overige lokale opleidingsactiviteiten van de vakgroep. Een FCCS-cursus wordt vergoed.
 

Wie ben jij?

 • Je bent een enthousiaste basisarts die ervaring op wil doen in de opvang en behandeling van acuut vitaal bedreigde patiënten.
 • Je bent goed in staat om in multidisciplinair teamverband te werken. Je houdt van aanpakken en je bent in staat om in acute situaties het hoofd koel te houden.
 • Diploma Basisarts.
 • Goede contactuele eigenschappen.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd, voor de duur van één jaar.
 • Verspreid over het jaar zijn meerdere start momenten mogelijk.
 • Je bent werkzaam over beide locaties.
 • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 32-38 uur per week waarbij 38 uur de voorkeur heeft.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-ziekenhuizen.
 • Salariëring is overeenkomstig FWG functiegroep 65.
 • Werktijden: wisselend overdag, ’s avonds en ‘s nachts.
 • Werkdagen: maandag t/m zondag.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Guus Janssen, internist-intensivist of mevrouw Marinka Dreessen, afdelingshoofd IC. E-mail: g.janssen@zuyderland.nl, telefoonnummer 088-4597220 (IC Heerlen). E-mail: ma.dreessen@zuyderland.nl, telefoonnummer 06-53174815.

Solliciteren

Schriftelijke sollicitaties vergezeld van een curriculum vitae kunnen gestuurd worden naar de heer Guus Janssen, internist-intensivist via email: g.janssen@zuyderland.nl.


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.