Laurentius Ziekenhuis zoekt een

ANIOS Interne Geneeskunde (40 uur)

Dienstverband

40 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw loopbaan?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste arts assistent Interne Geneeskunde!

De functie
Als ANIOS op de afdeling Interne Geneeskunde ben je bezig met het onderzoeken van klinische patiënten en diagnosticeren en indiceren van de noodzaak tot medische behandeling. Je participeert bij het opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan. Onder supervisie voer je behandelingen uit bij klinische patiënten. Het informeren en begeleiden van patiënten en/of hun familie omtrent de behandeling is een essentieel onderdeel.

Als ANIOS ben je flexibel en kun je uitstekend in teamverband werken. Je hebt de zorg voor de patiënten als eerste prioriteit en beschikt over een empathisch vermogen. Collegialiteit, communicatieve vaardigheden en een patiëntgerichte visie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat is daarbij noodzakelijk.

Jouw nieuwe werkplek
De organisatorische eenheid Interne Geneeskunde bestaat momenteel uit zeven internisten en twee Chef de Cliniques. Alle internisten binnen de vakgroep verrichten zowel poliklinische als klinische werkzaamheden, waarbij de klinische werkzaamheden in de vorm van kliniekdienstweken over alle internisten worden verdeeld.

Wat vragen wij van jou
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts;
  • Je bent BIG geregistreerd.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €3.850 en €5.801 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 65). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Fulltime functie voor 40 uur per week (minder uren in overleg)
  • Een contract voor de duur van 1 jaar.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Mail dan met S. Pathmamanoharan, internist, telefoonnummer 0475-382187.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Indien je aan de functie eisenvoldoet ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.