Zuyderland zoekt een

ANIOS Kindergeneeskunde

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Onze organisatie is ontstaan door de fusie van Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch Zorgconcern. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan uitstekende patiëntgerichte centra.

Jouw afdeling

De afdeling Kindergeneeskunde en geboortecentrum Zuyderland Medisch Centrum bevinden zich op locatie Heerlen. De polikliniek kindergeneeskunde is gesitueerd op meerdere locaties, namelijk Brunssum, Heerlen en Sittard-Geleen. Wij bieden ook stageplekken aan reguliere coassistenten, GESP/WESP- en keuze coassistenten en coassistenten wetenschappelijke stage. Er zijn 22 kinderartsen en 15 arts-assistenten werkzaam. Er is intern een nauwe samenwerking met de afdelingen Gynaecologie, Chirurgie, Orthopedie, Urologie, KNO en de SEH. Daarnaast zijn uitstekende contacten met het MUMC.

Wat ga je doen?

Wij zoeken enthousiaste en flexibele ANIOS met goede communicatieve en sociale vaardigheden die ons team voor de duur van een jaar willen versterken. Er bestaan uitermate leerzame en aantrekkelijke mogelijkheden voor een ANIOS-schap in een goed georganiseerde kindergeneeskundige praktijk. Vele arts-assistenten gebruiken dit als een springplank naar de opleiding kindergeneeskunde, huisartsengeneeskunde of anderszins. Als ANIOS houdt je je bezig met de klinische patiëntenzorg en de SEH. Je leert alle aspecten van het werken op de kinderafdeling, geboortecentrum, de polikliniek en de SEH. Samen met jouw collega ANIOS en AIOS verzorg je de weekend-, dag-, avond- en nachtdiensten.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma basis arts.

Wat bieden wij?

  • De aanstelling is voor de duur van één jaar.
  • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 32-38 uur per week waarbij 38 uur de voorkeur heeft.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-ziekenhuizen.
  • Salariëring is conform FWG salarisschaal 65.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dr. R.M.J. Moonen, kinderarts-neonatoloog of mw. dr. A. Engelberts, kinderarts, via telefoonnummer 088-4597236.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.