Zuyderland zoekt een

ANIOS Klinische Geriatrie

Dienstverband

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

De vakgroep ouderengeneeskunde van Zuyderland Medisch Centrum, locatie Sittard- Geleen is op zoek naar een ANIOS klinische geriatrie

Het Zuyderland Medisch Centrum

Zuyderland is een van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Onze organisatie is ontstaan door de fusie van Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch Zorgconcern. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het STZ topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid- Limburg ( Sittard- Geleen en Heerlen), op hoog niveau en innovatief patiëntenzorg geleverd. In deze gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van kwaliteit.

De vakgroep ouderengeneeskunde van Zuyderland Medisch Centrum bestaat uit 3 klinisch geriaters en 4 internisten-ouderengeneeskunde. De vakgroep ouderengeneeskunde is sinds 2009 onderdeel van de maatschap interne geneeskunde-MDL-klinische geriatrie-intensive care. Er bestaat een intensieve samenwerking en zeer prettige sfeer binnen de maatschap.

De afdeling Ouderengeneeskunde van het Zuyderland Medisch Centrum levert geriatrische expertise binnen het ziekenhuis en aan de regio. Zij biedt deze zorg op een verpleegafdeling van 30 bedden, een polikliniek, een semi-acute unit en in een consultatieteam. Sinds 2015 bestaat er een opleidingserkenning voor de opleiding klinische geriatrie.


Wat ga je doen?

Dagelijkse patiëntenzorg op de polikliniek, binnen het consultenteam of verpleegafdeling onder leiding van de geriaters.


Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met het werken met ouderen.
 • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair verband.
 • Je hebt de ambitie om klinisch geriater te worden.

 

Wat bieden wij?

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waaronder een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Salariëring binnen FWG functiegroep 65.
 • Bij gebleken geschiktheid kan met de kandidaat de mogelijkheid van het solliciteren naar een opleidingsplaats Klinische Geriatrie worden besproken.

De vacature is vacant per 01-03-2020


Interesse?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de heer drs. W.M.W.H. Sipers (opleider) of mevrouw drs. C.M.E.E. de Weerd- Spaetgens (plaatsvervangend opleider), telefoon 088-4599713. Wil jij ons team versterken? Je sollicitatie ontvangen we graag via de mail: w.sipers@zuyderland.nl.


Over Zuyderland Medisch Centrum

Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.

 • Aantal beschikbare bedden/plaatsen voor klinische capaciteit en dag/deeltijdbehandelingen Zuyderland Medisch Centrum: 1.023
 • Aantal klinische opnamen: 41.961 opnamen
 • Aantal eerste polikliniekbezoeken: 264.181 bezoeken
 • Aantal herhaal polikliniekbezoeken: 432.948
 • Aantal dagverplegingsdagen: 41.741 dagen
 • Aantal klinische verpleegdagen: 242.942 dagen


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.