Zuyderland zoekt een

ANIOS Orthopedie (38 upw, locatie Sittard-Geleen en Heerlen)

Dienstverband

38

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben je basisarts en heb je affiniteit met het bewegingsapparaat? Bekijk dan deze vacature!

Jouw nieuwe baan

Wij bieden je een baan als ANIOS-orthopedie, waarbij je samenwerkt met onze AIOS en orthopedisch chirurgen. Je werkt niet alleen op de orthopedische afdeling, maar ook op de multidisciplinaire trauma unit, de polikliniek, de SEH, de operatiekamer en participeert in de diensten. Waar mogelijk doe je mee met de opleidingsactiviteiten van onze AIOS. Dit alles maakt deze ANIOS-plek niet alleen uniek, maar ook enorm divers!

De orthopedie in het Zuyderland kenmerkt zich als een open en opleidingsgericht team. Je krijgt niet alleen feedback, maar iedereen staat ook open om jouw feedback te ontvangen. Doordat je afwisselend in Sittard-Geleen én Heerlen werkt is de patiëntenpopulatie divers.

Er is ruimte om jezelf te zijn en te ontwikkelen. Wij bieden orthopedische zorg aan in de volledige breedte: prothesiologie, sport, kind, wervelkolom, bovenste extremiteit, voet/enkel en trauma. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen: zorg-verbeter- programma’s, diversiteitscommissies, wetenschappelijk onderzoek of iets anders (extra-curriculair) wat bij jou past.

Het betreft een voltijds aanstelling, op beide locaties van het Zuyderland Medisch Centrum. Je werkt maximaal 38 uur per week. Dit betekent bij ons dat je de ene week 5 dagen werkt, en de volgende week 4 dagen. De ingangsdatum van de vacature is 1 september 2024, maar solliciteer vooral ook als je op een andere datum wilt beginnen. Veel is bespreekbaar!
 

Wat neem je mee?

 • Je bent basisarts en hebt affiniteit met het bewegingsapparaat.
 • Je bent een goede dokter die betrokken is bij een diverse groep patiënten en kunt samenwerken met allerlei verschillende collega’s.
 • Je bent enthousiast, proactief en leergierig. Je weet waar je voor staat en bent niet bang voor een uitdaging.
 • Je bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de opleidingsactiviteiten van de vakgroep. Er is voldoende ruimte om je eigen ideeën en plannen voor te dragen en uit te werken binnen en voor onze vakgroep.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een enthousiaste, diverse werkcultuur waar je kennismaakt met veel verschillende aspecten van de orthopedie.
 • Een contract voor de duur van 12 maanden. Een eventuele verlenging bestaat tot de mogelijkheden.
 • Een werkweek van gemiddeld 38 uur in wisselende diensten van maandag t/m zondag. Om aan een werkweek van 38 uur te voldoen heb je als ANIOS 1 dag in de 2 weken vrij.
 • Een salaris in FWG 65 met een bruto maandsalaris van € 4.457, - tot €5.746, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat houdt werken in Zuyderland nog meer in?

 • Ruimte, tijd en ondersteuning voor persoonlijke en professionele ontwikkeling buiten de standaard kaders.
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals Discipline Overstijgend Onderwijs over onderwerpen die bij jou passen, loopbaanbegeleiding en coaching, lidmaatschap ZuydAss (arts-assistenten vereniging) met borrels en een maandelijkse krokettenlunch.

 

Jouw nieuwe werkplek

Naast dat je onderdeel wordt van een hecht orthopedisch team met assistenten, orthopeden, verpleegkundig specialisten, poli-medewerkers en gipsmeesters werk je ook interdisciplinair.

 

Het Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Onze organisatie is ontstaan door de fusie van Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch Zorgconcern. Zuyderland behoort tot de Topklinische Ziekenhuizen van Nederland en voorziet in de opleiding tot de meeste specialismen. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan uitstekende patiëntgerichte centra.

 

Meer weten?

 

Wil je meer informatie over deze ANIOS-plek of heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met dr. E. Jansen (opleider) of dr. E. van Haaren (plv. opleider).

Liever een ANIOS spreken? Isobel Dorling (ANIOS/PhD) en Julia Geilen (ANIOS/PhD) zijn laagdrempelig bereikbaar om tijdens een kop koffie je vragen te beantwoorden, mail gerust j.geilen@zuyderland.nl.

De (plaatsvervangend) opleiders zijn bereikbaar via mevr. K. Hofman-Dongelmans (tel nr. 06-83895062 of per mail k.dongelmans@orthopediezuyderland.nl).

 

Zonder aanvullende vragen enthousiast? Toon direct je belangstelling middels het sturen van een sollicitatiebrief met een CV naar de coördinator van de vakgroep, mevrouw K. Hofman-Dongelmans, via haar mailadres: k.dongelmans@orthopediezuyderland.nl

 

Voor iedere werknemer in Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Eventueel zijn een referentiecheck en screening onderdeel van de sollicitatieprocedure. Hier zal je bij indiensttreding over worden ingelicht.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je solliciteren?

Reageer dan via het digitale sollicitatieformulier op https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/3295/anios-orthopedie-38-upw-locatie-sittard-geleen-en-heerlen-1