Laurentius Ziekenhuis zoekt een

ANIOS / Physician Assistant / Verpleegkundig Specialist Cardiologie (20-059)

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
ANIOS / Physician Assistant / Verpleegkundig Specialist Cardiologie

(zwangerschapsvervanging)

Vacaturenummer 20-059, uren nader overeen te komen.

Wie ben jij?
Als ANIOS/Physician Assistant/Verpleegkundig Specialist werk je onder supervisie van de cardiologen. Je voert met grote mate van zelfstandigheid werkzaamheden uit voor zowel de polikliniek als de verpleegafdeling.

Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit:
  • Het ondersteunen van de cardiologen door zelfstandig een aantal gedelegeerde, medische taken te verrichten;
  • Het verzamelen van gegevens over patiënten door het afnemen van een medische anamnese en geprotocolleerd lichamelijk onderzoek te verrichten;
  • Het opstellen van een behandelplan op basis van diagnose en zorgvraag onder supervisie van de cardioloog;
  • Het uitvoeren van consulten, spreekuur houden en visite lopen;
  • Het informeren en adviseren van de patiënt en diens relaties omtrent (mogelijke) aandoening(en), het te verwachten ziekteverloop, in te zetten diagnostiek, behandel- en/of zorgbeleid, medicatiebeleid en bijwerkingen.
Om deze functie succesvol uit te voeren beschik je over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden ten behoeve van de verslaglegging in het medisch dossier, naar externe centra/instellingen en voor het ontwikkelen van protocollen. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en weet de boodschap af te stemmen op de ontvanger. Je beschikt over competenties als tact, overtuigingskracht, inlevingsvermogen, nauwkeurigheid, oplettendheid en ben je in staat om zelfstandig jouw werkzaamheden te organiseren en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

Jouw nieuwe werkplek

De organisatorische eenheid Cardiologie bestaat uit 6 Cardiologen. Elke cardioloog heeft een allround profiel met specifieke belangstellingen. In onze nieuwbouw is de Eerste-Hart-Hulp naast de Hartbewaking optimaal ingericht voor snelle diagnostiek. Het beddenaantal betreft 4 EHH-, 8 CCU- en 18 afdelingsbedden. Klinisch wordt een gemiddeld korte opnametijd verwezenlijkt. Hartkatheterisaties en pacemakerimplantaties zijn een onderdeel van de dagelijkse praktijk. Non-invasieve diagnostiek wordt steeds verder geïmplementeerd, echocardiografie (TTE, TEE, 3D), CT-coronairen, myocardscintigrafie, PET/CT en MRI behoren tot de mogelijkheden. Er is een samenwerking met het MUMC, CZE en VieCuri voor zaken betreffende hartchirurgie, elektrofysiologie en interventiecardiologie. De samenwerking met de eerste lijn wordt laagdrempelig ingevuld. Goede afspraken zijn er effectief met de derde lijn, zowel met het MUMC alsook CZE.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde master geneeskunde/master-opleiding tot physician assistant/verpleegkundig specialist;
  • Je beschikt (bij voorkeur) over werkervaring binnen het vakgebied van cardiologie;
  • Je hebt recente ervaring in een uitvoerende functie binnen de patiëntenzorg;
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als ANIOS/Physician Assistant/Verpleegkundig Specialist! Wij bieden een salaris volgens de cao ziekenhuizen (afhankelijk van kennis en ervaring) en een contract voor de duur van 4 maanden. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de afdeling en organisatie is een verlenging van deze periode mogelijk. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Rogér van der Borgh,cardioloog, telefoonnummer 0475-382694, mailen kan ook: r.vanderborgh@lzr.nl.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 06-11380065.

Tot 2 juni 2020 kun je reageren via onderstaand sollicitatieformulier.