Laurentius Ziekenhuis zoekt een

ANIOS Psychiatrie (36-45 uur)

Dienstverband

36 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw loopbaan?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste arts assistent psychiatrie (ANIOS)

De functie
Als ANIOS psychiatrie op de afdeling PAAZ ben je bezig met het onderzoeken van patiënten en diagnosticeren en indiceren van de noodzaak tot medische behandeling. Je participeert bij het opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan. Onder supervisie voer je behandelingen uit bij patiënten. Het informeren en begeleiden van patiënten en/of hun familie omtrent de behandeling is een essentieel onderdeel.

Als ANIOS ben je flexibel en kun je uitstekend in teamverband werken. Je hebt de zorg voor de patiënten als eerste prioriteit en beschikt over een empathisch vermogen. Collegialiteit, communicatieve vaardigheden en een patiëntgerichte visie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat is daarbij noodzakelijk.

Jouw nieuwe werkplek
De psychiatrische afdeling van het Laurentiusziekenhuis behandelt met name patiënten die een combinatie hebben van psychiatrische en lichamelijke aandoeningen in samenwerking met andere medische specialisten in het ziekenhuis. Daarnaast is de PAAZ een belangrijke schakel in de ketenzorg met GGZ instellingen voor de Acute en sociale psychiatrie. Voor de geïntegreerde psychiatrische en somatische zorg is de ambitie om in de komende jaren een MPU te realiseren. Het multidisciplinaire team vormt de kern van de zorg. Wij zijn een ervaren team die belang hecht aan een prettig, gezond en veilig werkklimaat.
Door de samenwerking met meerdere disciplines en specialisten in het ziekenhuis bieden wij een optimale en inspirerende leerervaring voor een weloverwogen keuze voor verdere medische specialisatie.

Wat vragen wij van jou
  • Je bent basisarts en BIG geregistreerd;
  • Je hebt belangstelling voor psychiatrie.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €3.850 en €5.801 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 65). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Zowel parttime als fulltime in te vullen (36 tot 45 uur per week);
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, hierna is kans op verlenging;
  • Voldoende leerervaringen/scholingsmoment met andere medische disciplines binnen het ziekenhuis en met ketenpartners;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie of vrijblijvend kennis maken met de afdeling? Bel dan met Roel Steffanie of Remco Claessen teamleiders PAAZ, telefoonnummer 0475-382576 of 0475-382566. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Indien je aan de functie eisenvoldoet ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.