Zuyderland zoekt een

ANIOS Urologie

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Onze organisatie is ontstaan door de fusie van Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch Zorgconcern. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan uitstekende patiëntgerichte centra.

Jouw afdeling

Het specialisme Urologie is op de 2 hoofdlocaties gesitueerd. Het betreft 2 poliklinieken en behandelkamers Urologie. De vakgroep is inmiddels gefuseerd en bestaat uit 9 urologen. Zij worden ondersteund door verpleegkundigen, doktersassistenten en balie/administratief medewerkers. Met het hele team van urologen, A(N)IOS en medewerkers doen we ons uiterste best de patiënt optimaal centraal te stellen in zowel ontvangst, bejegening en natuurlijk in behandeling en zorg. Dit heeft zich de laatste jaren o.a. vertaald in hoge scores bij patiënttevredenheidsonderzoeken. Onze poli laat zich kennen als een fijne werkplek waar je tevens de gelegenheid krijgt jezelf te ontwikkelen d.m.v. scholing, zowel intern als extern. In samenspraak met de vakgroep is reeds gestart met het opstellen van het implementatieplan.

Wat ga je doen?

Je werkt in een fraaie, inspirerende omgeving. Het gebouw is voorzien van diverse slimme ICT-systemen die faciliterend werken voor zowel de patiënt als de professional. De Urologie bestaat uit diverse werkdomeinen: de polikliniek, de verpleegafdeling, de SEH, operatiekamers en behandelkamers. In het Zuyderland Medisch Centrum werk je nagenoeg papierloos. Het Elektronisch Patiënten Dossier en het Ziekenhuis Informatie Systeem zijn volledig digitaal en werkplekonafhankelijk te raadplegen. Je werkt professioneel samen met de urologen, de nurse practitioner, verpleegkundigen en spreekuurassistenten, op de diverse afdelingen. Deze functie biedt jou de mogelijkheid om je het vakgebied urologie eigen te maken.

Wie ben jij?

  • Diploma Basisarts. BIG-geregistreerd.
  • Een brede interesse in het vakgebied.
  • Zoekt nauwe samenwerking met andere professionals.
  • Goede sociale, organisatorische en communicatieve vaardigheden.
  • NB: ook zij die binnenkort afstuderen worden uitgenodigd om te reageren.

Wat bieden wij?

  • Werkeenheid: Zuyderland Medisch Centrum, afdeling Urologie.
  • Aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar per 1-1-20.
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.
  • Salariëring binnen FWG functiegroep 65.
  • Gemiddeld 38 uur per week in onregelmatige diensten.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dr. Delaere (uroloog) 06-19864193 of met Ellen van den Berken (unitmanager poli urologie) 06-23035268.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.