De Zorggroep zoekt een

ANIOS/VS/PA NAH

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Heb jij passie voor je vak en wil je met jouw frisse blik en visie een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor jouw cliënten? Ons hechte team ontvangt je met open armen.

Wat ga je doen?
In deze functie maak je deel uit van het Expertise- en behandelcentrum van De Zorggroep. Belangrijke aandachtsgebieden binnen de organisatie zijn: dementie, chronische somatiek, geriatrische revalidatiezorg, hospicezorg en eerstelijns zorg. Daarnaast kent De Zorggroep ook een aantal specialistische zorgvormen, zoals de zorg voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Jij gaat voornamelijk werken op locatie de Witte Steen. Een specialistische afdeling van 56 cliënten met aangeboren en niet-aangeboren hersenletsel, in de leeftijd van 30-80 jaar. De locatie bestaat uit 3 units met appartementen en 2 groepswoningen. Daarnaast is er een activiteitencentrum op locatie voor dagbesteding en arbeidsmatige tijdsbesteding.

Als ANIOS, Verpleegkundig Specialist of Physician Assistent ben je zelfstandig behandelaar en verleen je medische en geïntegreerde zorg aan onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor een aantal cliënten en werkt veel samen met de Specialist Ouderengeneeskunde. Daarnaast is er op de Witte Steen een nauwe samenwerking met activiteitenbegeleiders en psychologen. Diagnoses stellen, indiceren of het verlenen of organiseren van verpleegkundige en geneeskundige behandeling? Jij draait je hand er niet voor om! Verder kun je goed out of the box denken en durf je soms iets uit te proberen. Je werkt hiervoor veel in een multidisciplinaire setting, daar krijg je energie van! Zie je mogelijkheden tot verbetering of innovatie van de medische en verpleegkundige zorgverlening? Dan neem jij het initiatief en lever je een bijdrage aan het realiseren van deze nieuwe ontwikkeling.

Hoe zorgen wij voor jou?
Je krijgt binnen De Zorggroep de ruimte om je verder te ontwikkelen. Zo krijg je de kans om de diepte in te gaan onder toeziend oog van een supervisor die ervaren is in opleiden en begeleiden. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt waar je terecht kunt en maakt daarnaast deel uit van een klein en hecht team waarin collega's elkaar als gelijkwaardig beschouwen. Met jouw werk maak je impact; je bouwt een band op met cliënten en hun familie en kunt zorg op maat leveren, dat wordt gewaardeerd!

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Wij bieden een functie voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 24 tot 36 uur per week en als Verpleegkundig Specialist (of Physician Assistant) word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 60. Als ANIOS of senior Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant word je ingeschaald in FWG 65. Uiteraard wordt je gefaciliteerd in het behalen van voldoende punten voor je BIG herregistratie. Interesse in de gehandicaptenzorg of de ambitie om je te specialiseren tot AVG? Dan is deze werkervaring zeer waardevol en ben je van harte welkom om te reageren.

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • Bijscholings- en opleidingsmogelijkheden (bijvoorbeeld verdere verdieping in PG of gerontopsychiatrie)
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste Verpleegkundig Specialist of Basisarts?
Je bent in ieder geval enthousiast! Je vindt het fijn om zélf te denken terwijl er nog niet veel wetenschappelijke houvast en protocollen zijn en waardeert de focus op kwaliteit van leven. Hierin ben je, waar nodig, analytisch maar ook creatief; in acute situaties sta je er en doe je dat wat het beste is voor de cliënt. Verder heb je een sterke persoonlijkheid en communiceer je op prettige wijze. Daarbij heb je uiteraard geduld bij moeizame communicatie inzake spraak-/taalstoornissen. Je krijgt energie van samenwerken in multidisciplinaire teams en de kleinschaligheid binnen de organisatie spreekt je aan. Vind je het leuk om kennis op te doen rondom technische mogelijkheden voor deze doelgroep? Top! De ergotherapeuten en logopedisten werken graag met je samen.

Verder belangrijk:
  • Je bent een gediplomeerd Verpleegkundig Specialist (MANP) of Physician Assistant, of gediplomeerd basisarts
  • Je hebt affiniteit met NAH en de motivatie om hier meer over te leren
  • Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist
Enthousiast geworden?
We leren je graag kennen! Solliciteer direct via de solliciteren-knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst nog een aantal vragen over De Witte Steen of werken bij De Zorggroep? Neem dan contact op met onze recruiter, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl . Een dagje meelopen om kennis te maken met de doelgroep? Dat is zeker mogelijk.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.