Laurentius Ziekenhuis zoekt een

(Leerling) AOA Verpleegkundige (24-36 uur)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Weet jij de rust te bewaren in een dynamische omgeving?
Dan ben jij onze nieuwe AOA verpleegkundige!

Weet jij de rust te bewaren in een dynamische omgeving?
Dan ben jij onze nieuwe (leerling) AOA verpleegkundige!

De functie
Als verpleegkundige AOA ben je verantwoordelijk voor de totale verpleegkundige zorgverlening aan patiënten die met spoed worden opgenomen via de SEH of poliklinieken. Hierbij is het streven om binnen 24 uur te komen tot een mogelijke diagnose en een behandelplan op te stellen. Als AOA verpleegkundige beschik je daarom over een goede klinische blik en uitstekende observerende vaardigheden. Je bent enthousiast en gedreven en goed in staat om te gaan met sterk wisselende werkdruk. Je bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en humor.
Ben jij enthousiast over de functie van AOA verpleegkundige, maar beschik jij nog niet over de vervolgopleiding? Dan nodigen wij je ook van harte uit om je interesse kenbaar te maken.

Jouw nieuwe werkplek
De Acute Opname Afdeling (AOA) is er voor patiënten die met spoed opgenomen moeten worden. Dit kan zijn om een juiste diagnose te kunnen stellen, een behandelplan op te stellen of om kortdurend te observeren. Op de AOA worden 24 uur per dag patiënten opgenomen met zeer uiteenlopende klachten. Binnen 48 uur wordt de patiënt overgeplaatst naar de verpleegafdeling of gaat vanuit de AOA met ontslag. De AOA bestaat uit 20 bedden en beschikt over 4 monitorbedden. Het team bestaat o.a. uit AOA verpleegkundigen, (leerling) verpleegkundigen, verzorgenden, secretaresses en een praktijk coördinator. Het is een gedreven en enthousiast team waarbij samenwerken centraal staat.

Ben je niet in het bezit van het diploma AOA -verpleegkundige of BAZ -Certificaten;
Hoe ziet het opleidingstraject er dan uit?
Afhankelijk van je vooropleiding zul je na een inwerkperiode beginnen met de BAZ opleiding. De opleiding wordt gevolgd binnen het MUMC+. De BAZ-opleiding duurt gemiddeld 6-9 maanden. Gedurende deze tijd ben je werkzaam op de Acute opname afdeling en zul je tussentijds lesdagen volgen, opdrachten maken (m.b.t. klinisch redeneren) en verzamel je in de praktijk bewijslast. Er zijn verschillende EPA's te behalen gedurende de BAZ-opleiding, hierbij valt te denken aan de zorg voor laagcomplexe zorgvragers, middencomplexe zorgvragers. Gedurende de opleiding heb je snuffel / stagedagen hebben op de Intensive Care, Cardiac Care en Spoedeisende hulp.
Uiteraard wordt je gedurende de opleiding begeleid door het hele team.

Wat vragen wij van jou?
  • • Je hebt een afgeronde opleiding tot MBO of HBO verpleegkundige, bij voorkeur aangevuld met de vervolgopleiding tot AOA verpleegkundige of BAZ;
  • • Je hebt ruime ervaring als verpleegkundige binnen het ziekenhuis;
  • • Wanneer je niet gediplomeerd bent, ben je bereid tot het volgen van de BAZ -opleiding om op de acute opname afdeling te mogen werken.
  • • Je bent BIG geregistreerd.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €2.759 en €3.922 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 50). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Als je nog geen gediplomeerd AOA verpleegkundige bent dan start je in functiegroep 45;
  • Functie voor 24-36 uur per week;
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Nancy Hensels, teamleider, 06-25437570. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, 06-46241184.

Je bent ook altijd welkom om mee te komen lopen en een beter beeld te krijgen van het team, de afdeling en het werkproces. Het meelopen op de afdeling kan ook onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Tot vrijdag 24 maart kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 28 maart, we willen je vragen hiermee rekening te houden.