Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Apotheek Medewerker Productie (21-151)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Ben jij een aanpakker en hou je ervan om fysiek en verantwoordelijk werk uit te voeren? Dan ben jij onze nieuwe Apotheek Medewerker Productie!
Vacaturenummer 21-151, 24 tot 36 uur per week.

Wie ben jij?
Als Apotheek Medewerker Productie werk je binnen de verschillende onderdelen van onze apotheek en ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de productie van geneesmiddelen. Ook voer je werkzaamheden om en bij de robot/GDS machines uit (Geneesmiddelen Distributie Systeem). Daarnaast verricht je ook schoonmaakwerkzaamheden en voer je lichte administratieve taken uit. Ook logistieke werkzaamheden behoren af en toe tot de taken.

Je werkzaamheden bestaan concreet uit:
  • Je zorgt ervoor dat de robot/GDS machines de geneesmiddelen op de juiste wijze verpakken. Door het printlint tijdig te vervangen, en lege canisters en trays in de machine aan te vullen met medicatie. Ook bedien je de nakijkmachine;
  • Je controleert de medicatiezakjes die door de nakijkmachine zijn afgekeurd en corrigeert ze indien nodig;
  • Je bedient de inpakmachines en verpakt de medicatierollen op de juiste wijze voor de klant en maakt deze tevens gereed voor transport;
  • Controleren en opbergen van inkomende goederen en logistieke werkzaamheden.
Om deze functie succesvol uit te voeren beschik jij over productie ervaring en bij voorkeur binnen een farmaceutisch bedrijf of apotheek.

Het betreft een functie die een behoorlijke fysieke inspanning vraagt.

Jouw nieuwe werkplek
Onze visie is: " Met trots uw partner in de zorg rond medicatie: betrouwbaar, zichtbaar en dichtbij".
De afdeling Klinische Farmacie verzorgt met haar medewerkers (ziekenhuisapothekers, poliklinisch apothekers, apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers) de klinische farmaceutische dienstverlening binnen het Laurentius Ziekenhuis. Daarnaast wordt professionele farmaceutische zorg voor cliënten en zorgverleners van verpleeghuizen en andere instellingen in de regio Midden Limburg geboden door de tak externe dienstverlening. Via het Apotheek Service Punt en de 24-uurs apotheek is er een brug naar de regio. De 24-uurs (poliklinische) apotheek, Apotheek Laurentius Kwartier, maakt integraal deel uit van de apotheek en verzorgt de (specialistische) farmaceutische zorg voor (poliklinische) patiënten in de regio, ook buiten kantoortijden.

Wat vragen wij van jou?
Als Apotheek Medewerker Productie is het belangrijk dat je proactief en flexibel bent. Je bent nauwkeurig en je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent sociaal vaardig en maakt eenvoudig contact. Verder is een goede fijne motoriek noodzakelijk. Samen met jouw collega's zorg je dat alles op rolletjes loopt in de apotheek.

Verder ben je:
  • Je bent in het bezit van een MBO-3 diploma of een diploma farmaceutisch vakman;
  • Je bent goed in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren aan de hand van richtlijnen;
  • Je schrikt niet weg van zwaarder fysiek werk
  • Je hebt kennis of affiniteit om met computers te werken;
  • Je bent iemand die van aanpakken weet;
  • Je bent bereid te werken op zaterdag en doordeweekse feestdagen.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als Medewerker Apotheek. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 25 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van 1 jaar. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met José van de Beuken, teamleider, tel: 06-11732230. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Tot 21 september kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De vacature wordt intern en extern gepubliceerd, conform het werving- en selectie beleid hebben interne kandidaten voorrang in deze procedure.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Jose van den Beuken
+31 6 11732230
jose.vandenbeuken@lzr.nl