SJG Weert zoekt een

Apothekersassistent

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Apotheek

De afdeling

De ziekenhuisapotheek van SJG bestaat uit ruim 20 apothekersassistenten, waaronder 3 regie-apothekersassistenten, 3 logistiek medewerkers, 2 administratief medewerkers, een kwaliteitscoördinator, 4 ziekenhuisapothekers en een afdelingsmanager.
De ziekenhuisapotheek is verantwoordelijk voor de medicatieveiligheid, medicatieverificatie bij opname en geneesmiddelendistributie in de kliniek, poliklinieken en dagbehandelingen. Er is een nauwe samenwerking met de poliklinische apotheek.

Over SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben. 

Apothekersassistent/24-36 uur (2 vacatures)

 

Staat bij jou kwaliteit voorop?

 

De functie

Je hebt een breed takenpakket waaronder bijvoorbeeld het uitvoeren van VTGM, zoals cytostatica en parenterale voeding. Het uitvoeren van medicatieverificatie bij opname en op de pre-operatieve screening. 
Het dagelijks werk is hiermee zeer gevarieerd. Daarnaast wordt een actieve inzet gewaardeerd in het continue proces van verbeteren van de werkprocessen. Na een inwerkperiode ga je meedraaien in de bereikbaarheidsdiensten.

Wat vragen we?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding apothekersassistent en hebt de bereidheid tot het volgen van (vakinhoudelijke) cursussen.
  • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.
  • Je bent in staat om zelfstandig en als teamplayer te werken en beschikt over goede contactuele eigenschappen.
  • Je draagt bij aan een goede teamgeest en hebt een positief kritische houding.
  • Je bent enthousiast over je vak en bent op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied.

Wat bieden we?

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar voor gemiddeld 24-36 uur per week. Uren in overleg bespreekbaar. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
29-05-2022

Contactpersonen:
Arthur Wasylewicz, ziekenhuisapotheker
tel.: +31 495-572431