Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Apothekersassistent Poliklinische apotheek en dienstenapotheek (22-171)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wanneer jij als apothekersassistent(e) een belangrijke schakel wil zijn tussen de arts die de recepten voorschrijft en de patiënt aan de balie, dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zoeken een patiënt- en servicegerichte apothekersassistent(e) die graag aan de slag wil in een omgeving waarin je de ruimte krijgt hèt verschil naar de patiënt te maken! Vacaturenummer 22-171, 24-36 uur (in overleg)

Wie ben jij?
In deze functie word je aangesteld voor de functie Apothekersassistente Poliklinische Apotheek en Apothekersassistente dienstapotheek. Dit houdt in dat je zowel beschikbaar moet zijn voor dagdiensten alsook buiten kantooruren, in weekenden, nachten en op feestdagen conform geldend rooster. Taken bestaan onder andere uit het verwerken en controleren van receptgegevens. Het te woord staan van de patiënt aan de balie en het beantwoorden van vragen en adviseren van de patiënten behoren ook tot de taken.

Jouw nieuwe werkplek
Onze missie is: " Met trots uw partner in de zorg rond medicatie: betrouwbaar, zichtbaar en dichtbij".
De afdeling Klinische Farmacie verzorgt met haar medewerkers (ziekenhuisapothekers, poliklinisch apothekers, apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers) de klinische farmaceutische dienstverlening binnen het Laurentius Ziekenhuis.

Daarnaast wordt professionele farmaceutische zorg voor cliënten en zorgverleners van verpleeghuizen en andere instellingen in de regio Midden Limburg geboden door de tak externe dienstverlening. Via het Apotheek Service Punt en de 24-uurs apotheek is er een brug naar de regio. De 24-uurs (poliklinische) apotheek, Apotheek Laurentius Kwartier, maakt integraal deel uit van de apotheek en verzorgt de (specialistische) farmaceutische zorg voor (poliklinische) patiënten in de regio, ook buiten kantoortijden.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma apothekersassistent;
  • Je bent bereid om diensten te draaien, zoals avond-, nacht en weekenddiensten.
  • Je bent in staat klantgericht te werken volgens afgesproken gedragscodes.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €2.134 en €3.160 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Zowel parttime als fulltime te vervullen (24 tot 36 uur per week);
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie deze te verlengen;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie neem dan contact op met Esther Geelen, apotheker, telefoonnummer 06-52169014 of Marlène Coenen, teamleider, telefoonnummer 06- 27006524.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Tot dinsdag 30 augustus kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Malou Heijnen
+31 6 46241184
malou.heijnen@lzr.nl