Koraal zoekt een

Applicatiebeheerder ondersteunend domein

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg
Ben jij die gedreven en ervaren Applicatiebeheerder met passie voor de zorgsector? Wil jij jouw expertise inzetten om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere optimalisering van de digitale processen en systemen binnen Koraal?

Wij bieden een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid, diversiteit en uitdaging binnen een maatschappelijke organisatie.

Over de functie
De ICT-organisatie van Koraal is centraal gepositioneerd in Sittard en bestaat uit 3 afdelingen: ICT-beleid, Applicaties & Applicatiebeheer (A&A) en Services en Infrastructuur (S&I).

De afdeling Applicaties & Applicatiebeheer (A&A) is ingedeeld in het ondersteunend domein, BI domein en het primair domein. Je werk gaat vallen onder het ondersteunend domein; het domein beheert alle applicaties die in onze ondersteunende processen nodig zijn.

Het ondersteunend domein bestaat uit 6 applicatiebeheerders die, samen met een informatieanalist, verantwoordelijk zijn voor het beheer en de (door)ontwikkeling van alle niet-primaire applicaties. Hieronder vallen o.a.: Afas (HRM), Proactis (P2P), Exact, SDB Planning en TOPdesk.

Als Applicatiebeheerder bestaan je taken uit:
 • Je draagt zorg voor het beheer en de (door)ontwikkeling van het proces P2P binnen Koraal.
 • Jij draagt proactief bij aan het optimaliseren van financiële processen.
 • Je werkt proces- en projectmatig. Je organiseert en begeleidt (gebruikers-)testen en treedt op als vraagbaak voor gebruikers bij problemen en vragen.
 • Daarnaast participeer je in overlegstructuren, gebruikersgroepen en projecten, zowel in- als extern.
 • In de projecten en ontwikkelteams kun je de vertaling maken naar de verschillende applicaties en ICT onderdelen.
 • Documentatie en beheerhandleidingen opstellen en onderhouden behoren ook tot jouw taak. Eventueel verzorg je trainingen aan gebruikers.

Over Koraal
Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige verstandelijke beperkingen en complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Ons werkgebied is Limburg en Noord-Brabant. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Het stelt ons in staat om kinderen, jongeren, volwassenen, leerlingen en hun netwerk altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen scholen en instellingen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners. Op dit moment werken bij Koraal bijna 4.000 professionals samen aan deze ambitie.

Wie zoeken wij?
Voor ons team zoeken we een enthousiaste en gedreven collega. Met jouw gezonde dosis humor weet jij bij te dragen aan een positieve en fijne sfeer binnen ons team. Klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel! Jij bent in staat om de behoeften van de gebruiker te begrijpen en hiermee rekening te houden bij het beheren en verbeteren van de applicaties.

Zowel mondeling als schriftelijk ben je communicatief vaardig. Je weet je aan te passen en op een begrijpelijke manier te communiceren, of dit nu met een ICT-collega of iemand anders binnen de organisatie is. Jij werkt zelfstandig en toont initiatief in het voorstellen van verbeteringen. Daarbij ben je overtuigend.

Daarnaast:
 • Je beschikt over een relevante HBO opleiding richting ICT of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als functioneel applicatiebeheerder en bent bekend met financiële processen.
 • Ervaring en affiniteit met de ITSM processen en met voorkeur de applicatie TOPdesk.
 • Jij denkt procesmatig en hebt ervaring in projectmatig werken. Daarnaast beschik je over uitstekende analytische vaardigheden en weet deze toe te passen. Je bent creatief in het vinden van oplossingen.

Wat bieden wij?
Een mooie carrièrekans in een zelfstandige en uitdagende functie met goede ICT faciliteiten! Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt in een fijn team met betrokken en gemotiveerde collega’s en een prettige werksfeer. Onze medewerkers maken daadwerkelijk het verschil.
 • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 50: min €3.046 en max €4.349 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Contract: een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.
 • Contracturen: 36 uur per week. Wil je graag minder uur werken? Dan kijken we in overleg wat mogelijk is.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Hybride werken: ruime mogelijkheden om hybride te werken: op kantoor (Sittard) en thuis. Je bent bereid om ook naar andere Koraal locaties te reizen.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie, neem gerust contact op met Mark van Strijp (Teamleider A&A) via 06 – 47 70 80 82.

Voor het werken bij Koraal is een recente VOG vereist.

Een (ontwikkel)assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Reageren
Ben je enthousiast? Wij ontvangen graag je CV en motivatie uiterlijk 30 juni.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.