Koraal zoekt een

Applicatiebeheerder - Ondersteunend Domein Afas

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Spreekt de combinatie van ICT in een maatschappelijke organisatie je aan? Een organisatie waar je écht iets kunt betekenen? Wij bieden een mooie carrièrekans met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen!


Over de functie


De ICT-organisatie van Koraal is centraal gepositioneerd op locatie Sittard en bestaat uit 3 afdelingen: ICT-beleid, Applicaties & Applicatiebeheer (A&A) en Services en Infrastructuur (S&I).

Je vervult de functie vanuit de ICT-afdeling Applicaties & Applicatiebeheer. A&A, die in een 3-tal domeinen is ingedeeld; het ondersteunend domein, BI domein en het primair domein. Afas valt onder het ondersteunend domein, het domein beheert alle applicaties die in onze bedrijfsprocessen (zorg en onderwijs) nodig zijn.

Het ondersteunend domein bestaat uit 5 applicatiebeheerders die samen met een informatieanalist, verantwoordelijk zijn voor het beheer en de (door)ontwikkeling van alle ondersteunende applicaties. Hieronder vallen o.a.: Afas (HRM), Topdesk (facilitair/ ICT), ProActis (P2P), Exact (financieel) en SDB (rooster).

Als applicatiebeheerder is jouw aandachtsgebied het HRM/ Afas, je draagt zorg voor het beheer en de (door)ontwikkeling van Afas en de bijbehorende HRM processen binnen Koraal.

Jij speelt een belangrijke rol in het optimaliseren, beheren en goed ondersteunen van HRM processen door middel van Afas. Doel is het realiseren van 100% gedigitaliseerde HR-processen (en salarisverwerking) vanuit het perspectief van operational excellence: op grond van maximale efficiency maximale toegevoegde waarde bieden aan de klant. De belangrijkste klanten van Afas binnen Koraal zijn - vanuit hun integrale verantwoordelijkheid - de team- en schoolleiders. Een andere grote klant van AFAS zijn de medewerkers HR en PSA (personeels- en salarisadministratie) vanuit hun specifieke rol. Dit doel bereik je door met deze klanten samen te werken in een Ontwikkelteam en klantvragen te vertalen naar een optimale inrichting van Afas.


Over Koraal


Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige verstandelijke beperkingen en complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Ons werkgebied is Limburg en Noord-Brabant. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Het stelt ons in staat om kinderen, jongeren, volwassenen, leerlingen en hun netwerk altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen scholen en instellingen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners. Op dit moment werken bij Koraal bijna 4000 professionals samen aan deze ambitie.


Wie zoeken wij?


Een enthousiaste collega met een gezonde dosis humor. Klantgerichtheid vind jij belangrijk! Zowel mondeling als schriftelijk ben je communicatief vaardig. Jij komt zowel zelfstandig als in een team goed tot je recht. Je toont initiatief en bent overtuigend.

Daarnaast:
 • Je beschikt over een relevante HBO opleiding richting ICT of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt aantoonbare ervaring als functioneel Applicatiebeheerder en bekendheid met Afas.

 • Kennis en ervaring met HRM processen.

 • Ervaring en affiniteit met de primaire processen van Koraal (VG, JZ en onderwijs) is een pré.

 • Je denkt procesmatig en hebt ervaring in projectmatig werken. Daarnaast beschik je over een uitstekende analytische vaardigheden en weet deze toe te passen. Je bent creatief in het vinden van oplossing.


Wat bieden wij?


Een mooie carrièrekans in een zelfstandige en uitdagende functie met goede ICT faciliteiten! Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt in een fijn team met betrokken en gemotiveerde collega's en een prettige werksfeer. Onze medewerkers maken daadwerkelijk het verschil.
 • Inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 50: min €2.728 en max €3.894 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring.

 • Het betreft een aanstelling voor 36 uur per week met de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zie https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden.
 • Ruime mogelijkheden om hybride te werken: op kantoor en thuis.
 • De standplaats is Sittard, met bereidheid om te reizen naar andere locaties.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Meer informatie


Voor meer informatie over de functie, neem gerust contact op met Roy Deumens (senior ondersteunend domein) op telefoonnummer 06-22644381.

Voor het werken bij Koraal is een recente VOG vereist. Een (ontwikkel)assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Reageren

Ben je enthousiast? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 27 juni 2022.