Stichting Pergamijn zoekt een

Arbeidsmatige dagbesteding

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Arbeidsmatige dagbesteding.
20 uur

Waar kom je terecht?
Het is jouw passie om zorg te dragen voor cliënten en hen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Deze cliënten willen graag (nog meer) sociale contacten opdoen en onderdeel uitmaken van de maatschappij door middel van hun dagbesteding. Zij ontvangen hun dagbesteding dan ook niet op een van onze locaties, maar zijn aan de slag bij diverse werkgevers in de regio.

Hierdoor kunnen beide partijen veel van elkaar leren en dit draagt bij aan een inclusieve samenleving.

Als cliëntbegeleider Arbeidsmatige Dagbesteding coach jij deze cliënten op de werkvloer.

Minimaal één keer per week ga je langs het bedrijf waar de cliënt werkt en heb je een gesprek over hoe het gaat en of hij/ zij tegen zaken aanloopt. Vanuit de cliëntvraag bepaal je ook steeds zijn/ haar behoefte en hier pas je jouw begeleiding op aan.

De begeleider op de werkplek wordt geregeld door het bedrijf zelf, tijdens het bezoek aan het bedrijf ga je ook in gesprek met deze begeleider. Tijdens deze gesprekken heb je het over de voortgang van de cliënt en hoe het gaat met zijn doelen.

In deze functie wordt er een grote mate van zelfstandigheid gevraagd. Het is een solistische functie maar je zit wel in een team. Je gaat namelijk alléén langs het bedrijf maar je kan wel sparren met collega's.

Jij…
 • ... voelt een sterke affiniteit en passie voor het werken met deze doelgroep. Je bent gedreven en enthousiast om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen.
 • ... bent een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding en weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand. Je kent je grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken.
 • ... bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen.
Jouw achtergrond...
 • Je hebt een afgerond diploma in de zorg als Verzorgende 3IG, niveau 4 of HBO niveau;
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie;
 • Je bent bereidt het vak te leren en eventueel (bij)scholing te ontvangen.
Wij...

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou. Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40, de inschaling is afhankelijk van je opleiding; (min. €2.110,- max. € 3.154,-);
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Een eindejaarsuitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met teamleider Yolande Hambeukers, telefoon 06-42606775 of een mail sturen: y.hambeukers@pergamijn.org

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Justin, Anja of Linda. Het tweede gesprek vindt plaats met teamleider Yolande Hambeukers