Maastricht UMC+ zoekt een

Arts Assistent in opleiding tot Patholoog

Dienstverband

46 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Geboden wordt een volledige opleiding in de Klinische Pathologie. De aanstelling wordt gegarandeerd voor de opleidingsduur van 5 jaar, waarbij de niet-universitaire opleidingsperiode vanuit het MUMC+ wordt geregeld binnen het regionale opleidingscluster. Er bestaat ruime gelegenheid te participeren in het wetenschappelijk onderzoek op het laboratorium. Verdieping van de opleiding in een van de aandachtsgebieden behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?
Enthousiaste, positief ingestelde (basis)arts. Vóór start van aanstelling is een BIG-registratie verplicht.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Pathologie is een van het meest centrale en interactieve specialisme van de geneeskunde dat naast de kennis van de geneeskunde ook de kennis van de biomedische wetenschappen vergt. In de patiëntenzorg is de pathologie leidend voor de diagnostiek en de therapie.
Binnen de afdeling Pathologie van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) bestaat een vacature voor Assistent geneeskunde in opleiding tot patholoog (AIOS) 1 Fte.

In het laboratorium voor Pathologie worden alle onderdelen van het specialisme Pathologie in de volle omvang uitgeoefend binnen een groep van 13 specialisten. Er worden momenteel 12 AIOS opgeleid tot specialist. In het kader van de opleiding is er een nauwe samenwerking met de afdelingen Pathologie van het Zuyderland MC, locatie Sittard-Geleen en VieCuri, Venlo.

Het laboratorium Pathologie levert een kwalitatief hoogwaardige bijdrage aan de opleiding geneeskunde en gezondheidswetenschappen en aan wetenschappelijk onderzoek met als speerpunten cardiovasculaire en oncologische aandoeningen.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 46 uur per week conform artikel 2.4.4 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening/assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen in overleg plaatsvinden.