Maastricht UMC+ zoekt een

Arts Assistent niet in opleiding tot Specialist – IC, MC, SEH

Dienstverband

46 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als ANIOS+ doe je ervaring op binnen de IC, MC en SEH, en (in overleg) binnen een aantal andere specialismen zoals heelkunde. De eerste drie tot zes maanden krijg je een inwerkperiode op de IC. Deze inwerkperiode wordt afgesloten met een ‘groenlicht’ toets waarmee je kan laten zien dat je beschikt over de beoogde kennis en vaardigheden. Na de inwerk- en opleidingsperiode kan je als ANIOS+ gecombineerde werkzaamheden uitvoeren op de IC en de MC, overdag, in de dienst en afhankelijk van de behoefte en de opgedane ervaring ook op de SEH. Je doet als ANIOS+ niet alleen klinische ervaring op, ook wordt een deel van je tijd gereserveerd voor het doen van onderzoek zodat je na vier jaar kunt promoveren. Afhankelijk van je CV en eventuele eerdere publicaties is het eventueel mogelijk de periode van vier jaar in te korten. Ook is het mogelijk om het programma aan te passen op jouw interesses. Heb je bijvoorbeeld bijzondere interesse in één bepaald specialisme dan kunnen we hier het accent op leggen, maar een mix behoort ook tot de mogelijkheden.
Door de mogelijkheid die wij bieden om te rouleren tussen verschillende afdelingen heb je de kans om verschillende ervaringen op te doen en om erachter te komen welk specialisme het beste bij jou past. Tevens geeft dit je de kans om een groot netwerk op te bouwen. De opgedane ervaring, en het promotieonderzoek dat in de ANIOS+ periode is verricht zal tot aanbeveling strekken bij het solliciteren voor een vervolgopleiding. Deze vervolgopleiding kan dan, waar mogelijk en wenselijk, aanzienlijk verkort worden. Kortom: een unieke kans om jezelf breed te ontwikkelen!
Uiteraard bieden we goede begeleiding van een mentor en zal je gecoacht worden in jouw ontwikkeling. Verder is er een inwerkprogramma, een onderwijs en scholingsprogramma, worden er terugkomdagen georganiseerd en houd je een portfolio bij.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent basisarts en BIG geregistreerd en bent enthousiast om ervaring op te doen op verschillende gebieden;
  • Je hebt een nieuwsgierige houding ten aanzien van je eigen leerproces en bent gedreven om kennis op te doen en te leren;
  • Je trekt lering uit eigen ervaringen en je staat open voor feedback;
  • Verder beschik je over een goed analytisch inzicht en goede communicatieve vaardigheden.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen, conform wettelijke regelgeving.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Ben jij een enthousiaste arts die graag ervaring wil opdoen binnen een breed scala aan specialismen en ziektebeelden. Dan is een plek als ‘ANIOS+’ binnen het Centrum voor Acute en Kritieke Zorg precies wat jij zoekt!

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van maximaal 4 jaar voor gemiddeld 46 uur per week conform artikel 2.4.3 van de Cao umc. (Assistent Niet In Opleiding tot Specialist)

Je verricht ongeveer 70% van je tijd klinische werkzaamheden, en ongeveer 30% van je tijd wordt besteed aan onderzoek. Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen. Je participeert hierin 100%.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.890,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A11a van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.