Maastricht UMC+ zoekt een

Arts Assistent niet in opleiding Urologie

Dienstverband

46 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Wij zijn opzoek naar een basisarts die een brede interesse heeft voor de Urologie. Je gaat je vooral bezighouden met zaalwerkzaamheden afgewisseld met polikliniek, functieafdeling, SEH en poliklinische ok. Je werkt in enthousiast team van urologen, A(N)IOS, semi-artsen en verpleegkundigen. Uiteraard is het mogelijk om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek. Bij goed functioneren is dit een goede opstap om uroloog in opleiding te worden.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van het basisartsdiploma;
  • Je bent BIG-geregistreerd;
  • Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden die flexibel is en een positieve bijdrage wil leveren aan de urologische zorg.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De academische afdeling Urologie maakt deel uit van de het Oncologiecentrum. De afdeling heeft een unieke positie in Nederland gezien het naast haar academische taak ook een perifere functie heeft in de regio. Hierdoor is er een gevarieerd patiënten aanbod. Binnen de vakgroep Urologie zijn patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek de speerpunten en wordt het vakgebied in volle breedte uitgevoerd. De specialisten bieden een veilige leeromgeving en zijn laagdrempelig benaderbaar voor supervisie.
Daarbij ligt het ziekenhuis in een zeer aantrekkelijke omgeving om te wonen.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijk aanstelling van 1 jaar voor gemiddeld 46 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten waarvoor je ter compensatie een onregelmatigheidstoeslag ontvangt.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.037,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A11a van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.