SJG Weert zoekt een

Arts-assistent Spoedeisende Hulp

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Spoedeisende Hulp

De afdeling

De SEH ontvangt jaarlijks zo'n 13.000 patiënten vallend onder alle specialismen inclusief kindergeneeskunde. Samenwerking met de huisartsenpost is een feit, verdere integratie is een doel waar wij naar streven. Vanaf januari 2017 is de HAP gevestigd in ons ziekenhuis en organiseren wij onze acute zorg 's avonds, 's nachts en in het weekend als SPOEDPOST. Het team van artsen bestaat uit SEH-artsen en acute internisten, aangevuld met ANIOS.

Over SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.


 

36 uur

Arts-assistent spoedeisende hulp

 

Lijkt onze nieuwe Spoedpost jou een uitdagende werkomgeving? We zijn op zoek naar een enthousiaste arts-assistent die onze Spoedeisende Hulp komt versterken!

 

De functie

Als arts-assistent SEH ben je met name werkzaam voor de afdeling Spoedeisende Hulp, waar je verantwoordelijk bent voor de eerste opvang van de patiënten. Je voert medische handelingen uit in of na overleg met de SEH-arts of andere medisch specialisten. Daarnaast verricht je in de nachtdiensten werkzaamheden op de verpleegafdelingen in het geval van acute problemen bij opgenomen patiënten. Ons ziekenhuis heeft een opleidingserkenning voor de Huisartsgeneeskunde.

Wat vragen we?

Je bent in het bezit van een diploma Basisarts en een BIG-registratie. Je bent flexibel, kunt uitstekend in teamverband werken en je hebt de zorg voor patiënten hoog in het vaandel staan. Je beschikt over goed invoelend vermogen en bent in staat jouw kennis in wisselende omstandigheden over te brengen. Bovenal heb je aantoonbare affiniteit met de acute zorg in het algemeen en de Spoedeisende Hulp in het bijzonder. Je dient bereid te zijn te participeren in het onderwijssysteem zoals dat binnen de SEH bestaat.

Wat bieden we?

Je krijgt een arbeidsovereenkomst aangeboden voor de duur van (maximaal) 2 jaar. De functie is ingedeeld in functiegroep 65 volgens het FWG-systeem.

Tot slot

  • Bij aanvang van de werkzaamheden dien je te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
31-12-2023

Contactpersonen:
mevr. D.T. Vy, SEH-arts KNMG / dhr. N. Raaijmakers, internist acute geneeskunde, supervisor SEH
tel.: +31 495-572610